Gigi Becali FCSB Ilie Dumitrescu Superliga

Gigi Becali, tras la raspundere pentru situatia de la FCSB: "Vorbim despre un management deficitar! De ce sa ajungi la asta?"

Dupa ce a fost eliminata din Europa League, FCSB a incasat o infrangere usturatoare in Liga 1, scor 5-2 in deplasare la Poli Iasi.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2020, 09:36
Data actualizarii: Luni 28 Septembrie 2020, 09:40

Ros-albastrii au in continuare lotul macinat de Covid-19 si s-au prezentat la Iasi cu o echipa improvizata. 

Chiar daca jucatori ca Olaru, Miron, Bus sau Tanase s-au vindecat, acestia nu au fost 100% din punct de vedere fizic si Toni Petrea nu s-a putut baza pe ei din primul minut.

Pustii FCSB-ului, dar si noii veniti Cana si Enache au fost in primul 11 trimis in teren de Toni Petrea.

Ilie Dumitrescu spune ca FCSB putea face mai multe pentru a depasi aceasta criza, iar postul de fundas central era descoperit chiar si inainte ca echipa sa fie lovita de Covid-19.

"Tu stai in doi fundasi centrali si trebuie sa te intaresti! Aici vorbim despre un management deficitar la club. Putem discuta si de anumite decizii care se iau la echipa. Echipa s-a trezit cu jucatori noi, care nu au jucat niciodata impreuna.

Dar trebuie sa luam in calcul faptul ca echipa nu a beneficiat de staff si de cei mai buni jucatori. Nu trebuie judecata aspru evolutia echipei. Nu a existat niciodata ca o echipa sa aiba astfel de probleme", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

FCSB e pe locul 3 in Liga 1, cu 9 puncte dupa primele 5 runde. Ros-albastrii o vor intalni pe Dinamo in etapa viitoare.

Modifică setările cookies