Conditia de care depinde vanzarea lui Dinamo si nu il implica pe Negoita: "Daca nu se rezolva asta, lucrurile se complica"

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Martie 2018, 14:03

	Conditia de care depinde vanzarea lui Dinamo si nu il implica pe Negoita: "Daca nu se rezolva asta, lucrurile se complica"

Afaceristul Adrian Thiess joaca rolul de consultant in vanzarea lui Dinamo.

Ionut Negoita negociaza cu un grup de investitori misteriosi, cu care s-a intalnit la Dubai, cedarea lui Dinamo.

Afacerea are un termen de materializare de 45 de zile, incepand cu 16 martie.

Adrian Thiess, cel care joaca rolul de consultant in aceasta tranzactie, spune, insa, ca lucrurile se pot complica in functie de documentatia pentru construirea noului stadion din Stefan cel Mare.

Cu alte cuvinte, noii investitori vor asigurari ca echipa va avea un stadion ultra modern.

"Daca problema stadionului nu se clarifica intr-o forma sau alta, atunci lucrurile chiar se complica mai mult. Credeti ca ar fi cineva interesat sa cumpere ceva care este intr-o situatie complicata si nu are nicio perspectiva?

Inteleg ca s-a anuntat planul de investitii de catre CNI si este inclus si stadionul lui Dinamo. Este o preocupare a avocatilor sa obtina toate informatiile despre acest subiect", a spus Thiess, citat de Digisport.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies