Reacția lui Reghecampf când a fost întrebat dacă a fost ofertat de FCSB! Ce a spus antrenorul despre Gigi Becali

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 18:32
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 21:22

Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial pe banca tehnică a Universității Craiova! 

Noul tehnician al oltenilor a susținut și prima conferintă, acolo unde a vorbit despre obiectivele sale la echipă, dar și despre ultimele zvonuri apărute în presă, după ce numele său a fost asociat cu o posibilă revenire pe banca FCSB-ului. 

Întrebat dacă a luat legătura cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului, înainte de a semna cu Universitatea Craiova, Reghecampf a spus că nu a comunicat cu el, însă urmează să discute în viitorul apropiat. Totodată, la întrebarea dacă a fost ofertat de gruparea roș-albastră, tehnicianul a preferat să nu răspundă. 

  • Reacția lui Reghecampf când a fost întrebat dacă a fost ofertat de FCSB! Ce a spus antrenorul despre Gigi Becali

„Nu, nu am vorbit, dar voi vorbi și cu dânsul, probabil în viitorul apropiat. Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă? Sunt la Craiova și doar asta contează. 

Am analizat tot ce s-a jucat până acum, azi îmi voi face o idee când voi cunoaște jucătorii”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

Totodată, antrenorul a lămurit și zvonurile apărute după meciul FCSB - Universitatea Craiova, când s-a scris că a fost prezent pe Arena Națională, în loja lui Gigi Becali. Răspunsul lui Reghecampf a fost tranșant: „Nu, e fals, nu am fost la meci”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!