Cate meciuri rateaza Benzar dupa accidentarea de la nationala! Noi batai de cap pentru Dica, inaintea reluarii campionatului

Miercuri 21 Noiembrie 2018, 20:00

	Cate meciuri rateaza Benzar dupa accidentarea de la nationala! Noi batai de cap pentru Dica, inaintea reluarii campionatului

Accidentat la echipa nationala, in finalul meciului cu Lituania, Romario Benzar nu va putea juca pentru FCSB in urmatoarea etapa.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Romario Benzar s-a accidentat in finalul meciului Romania - Lituania si nu a mai facut deplasarea in Muntenegru. Fundasul dreapta a fost suspect de ruptura musculara la coapsa stanga, dar verdictul medicilor a fost unul mai bun pentru el. Dupa investigatii, Benzar a aflat ca a suferit doar o intindere!

Romario Benzar nu va juca la Iasi, in urmatoarea etapa, dar poate reveni in echipa FCSB-ului cu Gaz Metna, pe 2 decembrie.

La meciul cu Poli Iasi, Dica nu se va putea baza nici pe Bogdan Planic si Harlem Gnohere, suspendati pentru cumul de cartonase galbene. In schimb, in primul 11 va reveni Mihai Balasa.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT