"Cainele" Sergiu Hanca ii compatimeste pe dinamovisti! "Sincer, nu cred ca poate fi evitat dezastrul"

Sergiu Hanca DDB Dinamo Hanca Liga 1 Superliga "Cainele" Sergiu Hanca ii compatimeste pe dinamovisti! "Sincer, nu cred ca poate fi evitat dezastrul"
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 22:32
Data actualizarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 22:42

Fostul jucator din Stefan cel Mare nu prevede un viitor foarte bun formatiei.

Apreciat pentru evolutiile din Stefan cel Mare, insa plecat pe usa din dos dupa o cearta cu fanii, Sergiu Hanca se declara cu orice ocazie un dinamovist pur sange, iar situatia actuala a clubului il ingrijoreaza, atat din postura de fost jucator, cat si din cea de suporter.

"Sincer, nu cred ca poate fi evitat dezastrul la Dinamo. Suporterii au tinut in viata echipa mai mult decat se asteptau. Nici nu stiu daca mai e cineva acum alaturi de suporteri. Nu exista un investitor puternic. Suporterul se va satura si el sa dea banii copilului la club.

E nevoie de sustinere, de investitori. Nu cred ca nu s-ar gasi investitor, dar datoriile sunt problema. Oricine ar veni si ar vedea datoriile, s-ar retrage. Sunt curios ce se va intampla cu acest club si, dupa ce se va termina totul, sunt curios sa aflu care a fost obiectivul acestor spanioli, care au produs mult rau", a spus Sergiu Hanca la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!