Gheorghe Hagi FC Viitorul Superliga

Hagi anunta oficial ca e gata sa preia o alta echipa din Romania! Se poate naste o noua forta nationala. Anunt de ultima ora

Pe site-ul Viitorului, clubul a publicat un comentariu legat de situatia posibilei preluari a Farului de catre Gheorghe Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Mai 2021, 19:28
Data actualizarii: Duminica 23 Mai 2021, 00:52

Astfel, Viitorul si Farul ar putea fi o singura echipa in scurt timp.

"Conducerea F.C Viitorul Constanta a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care sa-i reprezinte pe toti constantenii.

  • BREAKING NEWS | Hagi anunta oficial ca e gata sa preia o alta echipa din Romania! Se poate naste o noua forta nationala. Anunt de ultima ora

Suntem de acord sa existe o singura echipa, o singura iubire pentru toti suporterii dobrogeni", anunta Viitorul pe site-ul oficial.

Proiectul ar trebui sa readuca in top Constanta. Fanii viseaza ca Hagi va reveni pe banca.

"Dorim sa devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca aceasta echipa sa fie sustinuta de toti constantenii, de conducatori, de oficialitati si de suporteri", se mentioneaza in mesajul de pe site-ul Viitorului.

Varianta fuziunii dintre Farul si Viitorul a fost anuntata in premiera de jurnalistul Decebal Radulescu la Digisport, in urma cu o saptamana.

Modifică setările cookies