Ianis Hagi, desemnat cel mai bun tanar jucator al sezonului! Cifrele romanului la finalul unei stagiuni aproape perfecte pentru Rangers

Ianis Hagi, desemnat cel mai bun tanar jucator al sezonului! Cifrele romanului la finalul unei stagiuni aproape perfecte pentru Rangers

Ianis Hagi a cucerit titlul de campion al Scotiei cu Rangers dupa un sezon aproape perfect. 

Echipa antrenata de Steven Gerrard a incheiat sezonul neinvinsa, reusind 32 de victorii si 6 rezultate de egalitate. 

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai echipei, remarcandu-se prin numarul de pase de gol pe care le-a dat in aceasta stagiune. Romanul a fost cel mai bun pasator din campionat, reusind 11 assist-uri. 

In plus, pentru contributia pe care a adus-o la cucerirea titlului si prin cele 7 goluri marcate, Ianis Hagi a fost desemnat de oficialii lui Rangers cel mai bun tanar jucator al sezonului. 

Hagi s-a duelat pentru aceasta distinctie cu Nathan Patterson, fundasul in varsta de 19 ani care a adunat 14 aparitii pe teren reusind doua goluri, si cu Calvin Bassey, aparatorul in varsta de 21 de ani care a jucat in 15 meciuri pentru Rangers, inscriind tot de doua ori.

In urma evolutiilor bune din acest sezon, Ianis Hagi a intrat pe lista mai multor cluburi importante din Europa, fiind dorit, printre altele, de Sevilla, Lazio, PSV Eindhoven sau Bochum. Pentru a-l lasa sa plece, Rangers cere 13 milioane de euro in schimbul romanului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies