Liga 1

Contra e OUT de la Dinamo! Cortacero a facut anuntul: "Il dau afara pe Cosmin Contra pentru lipsa de respect fata de club!"

Aventura lui Cosmin Contra la Dinamo se apropie de sfarsit.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 19:55
Data actualizarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 22:17

Proprietarul clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Pablo Cortacero, a luat decizia de a-l demite pe antrenorul de 44 de ani, potrivit ProSport.

Spaniolul este nemultumit de atitudinea pe care Contra a aratat-o in ultima perioada si de declaratiile pe care le-a facut la adresa noii conduceri. Cortacero a dezvaluit ca meciul din Cupa Romaniei impotriva Viitorului va fi ultimul la care fostul selectioner va sta pe banca alb-rosilor.

De asemenea, reprezentantul fondului de investitii care detine clubul Dinamo a declarat ca a ajuns deja la o intelegere cu viitorul antrenor al echipei, dar nu a dezvaluit care este numele acestuia.

"Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca dupa meciul de Cupa, cu siguranta. Il dau afara nu doar pentru lipsa de loialitate fata de Pablo Cortacero si pentru ce a zis, ci si pentru lipsa de respect fata de Dinamo. 

Atitudinea lui si tot ce a facut in ultima perioada au determinat aceasta decizie. Vom rezolva totul curand. Am deja un acord cu viitorul antrenor, dar nu va pot spune numele lui deocamdata", a declarat Cortacero sursei citate.

Cosmin Contra a declarat in mai multe randuri in ultimele doua saptamani ca a fost pacalit de actuala conducere sa se alature proiectului de la Dinamo si i-a criticat pe oficiali pentru lipsa de investitii.

Aceste declaratii ale lui Cortacero vin la scurt timp dupa ce a fost schimbat din functia de presedinte a Consiliului de Administratie de la Dinamo.

CITESTE SI

Modifică setările cookies