SOC TOTAL! Ce echipa din Liga 1 vrea sa joace in Ghencea inainte ca FCSB macar sa viseze asta! Anuntul momentului

Antrenorul Academicii Clinceni viseaza sa evolueze pe arena din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 17:24
Data actualizarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 19:28

Ilie Poenaru a sustinut conferinta de presa premergatoare meciului din Cupa Romaniei cu Farul Constanta. Antrenorul Clinceniului a fost intrebat de arena din Ghencea, ale carei lucrari sunt aproape de finalizare. 

Poenaru a dezvaluit la conferinta de presa ca i-ar placea ca echipa lui sa evolueze pe stadionul din Ghencea, cel putin pana cand se rezolva problemele stadionului lui Clinceni. Arena din Clinceni nu are nocturna, iar echipa de pe locul 5 din Liga 1 este nevoita sa joace in 'deplasare' si meciurile de pe teren propriu care sunt programate la ore tarzii. 

"Este bine pentru noi ca tara ca apar stadioane, avem infrastructura foarte buna, putem sa gazduim si noi meciuri internationale avand multe stadioane bune, frumoase. Ca spectator te duci cu mare placere la un meci. 

Ghencea are o conotatie aparte pentru fiecare, acolo s-au intamplat multe lucruri bune de-a lungul anilor, s-au facut performante atat la nivel de club, cat si la nationala. 

Ne-am dori si noi sa jucam pe acel stadion, de ce nu? M-as bucura, pana ne rezolvam problemele cu nocturna, sa fim si noi gazde. Ar fi minunat, suntem si aproape, e un stadion frumos, pe care ai placerea de a juca si cred ca jucatorii s-ar simti minunat acolo", a spus Ilie Poenaru la conferinta de presa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!