Meciul Gloria Buzau - FCSB nu se mai joaca! Ros-albastrii, calificati direct in optimile Cupei! Anuntul clubului din Liga 2

Meciul Gloria Buzau - FCSB nu se mai joaca! Ros-albastrii, calificati direct in optimile Cupei! Anuntul clubului din Liga 2

Oficialii de la Gloria Buzau au transmis vineri ca meciul cu FCSB din "16"-imile Cupei Romaniei a fost anulat.

In comunicat se arata ca in urma testelor COVID efectuate de fotbalistii si de staff-ul echipei din Liga 2 au fost depistati pozitiv 10 jucatori si 3 membri ai staff-ului tehnic. De asemenea, testul unul alt jucator a fost neconcludent.

Clubul buzoian a transmis ca a comunicat aceasta situatie celor de DSP Buzau si Federatiei Romane de Fotbal.

"Sport Club Municipal Gloria Buzau doreste sa informeze suporterii echipei de fotbal ca partida din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei, dintre SCM Gloria Buzau si SC Fotbal Club FCSB SA, programata sa se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu incepere de la ora 20:45, nu se mai desfasoara.

Din nefericire, in urma efectuarii testelor pentru SARS-CoV-2, a reiesit ca trei dintre membrii staff-ului tehnic si zece sportivi ai sectiei fotbal a clubului buzoian au fost depistati pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situatia celor paisprezece a fost comunicata atat Directiei de Sanatate Publica Buzau, cat si Federatiei Romane de Fotbal", se arata in comunicat.

In aceasta situatie, echipa antrenata de Toni Petrea va castiga cu 3-0 la "masa verde" si se va califica automat in optimile de finala ale competitiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul UE pentru a-şi rezerva toate vaccinurile anti-Covid produse în Europa
BRAT

Modifică setările cookies