Imagini DE SENZATIE de la receptia arenei din Ghencea! | CSA Steaua a intrat in administrarea stadionului de zeci de milioane de euro

Lucrarile la Stadionul Steaua au fost incheiate, iar arena este pregatita sa gazduiasca foarte curand meciuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2020, 18:26
Data actualizarii: Sambata 28 Noiembrie 2020, 00:29

19:30 "Stadionul Steaua a renascut precum Phoenix din cenusa, se prezinta intr-o forma extrem de moderna, cu dotari actuale, cu un gazon despre care am inteles ca e hibrid si foloseste o tehnica speciala.

Speram ca stadionul Steaua in noua forma, va gazdui echipe care sa faca performanta la nivel international.

Se va reconstrui si stadionul Giulesti, stadionul Arcul de Triumf este aproape gata, pe ultima suta de metri. De asemenea, vreau sa ii asigur pe suporterii dinamovisti ca asa cum s-a investit pentru constructia stadionului Steaua, a celui din Craiova, avem clar intentia de a sustine constructia stadionului Dinamo, trebuie rezolvate chestiunile juridice. 

De asemenea, avem in plan sa nu construim stadioane doar in Bucuresti, ci si in alte capitale, resedinte de judet. La Timisoara, Iasi, Constanta, Oradea, unde exista deja o gandire facuta si proiect. 

Intentionam sa sustinem un amplu program de constructie de baze sportive, de terenuri de antrenament in toata tara", a spus Ludovic Orban. 


19:20 "Imi va fi foarte greu, am pus ghetele in cui de ceva timp. E un moment extrem de emotionant, in calitate de coordonator al EURO 2020, este un obiectiv important pe care il

A fost templul fotbalului romanesc, unde Generatia de Aur si Steaua au facut marile performante", a spus Gica Popescu la inaugurare. 


Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei a anuntat faptul ca astazi de la ora 19:00, va avea loc receptia Stadionului Steaua. Vor participa la acest eveniment ministrul Ion Stefan, precum si Ludovic Orban. 

Arena din Ghencea face parte din proiectul de organizare Euro 2020 si este primul dintre cele trei stadioane pregatite, care este terminat. Dupa ce receptia va fi facuta, stadionul va intra in administrarea CSA Steaua. 

Liga a 3-a va face o pauza, dar in primavara este foarte probabil ca liderul seriei, CSA Steaua, sa primeasca vizita celor de la FCSB 2. 47 este anul infiintarii Stelei, iar aceasta cifra ar putea marca un nou eveniment important. Pe 9 aprilie se implinesc 47 de ani de cand vechiul stadion a fost inaugurat (1974), iar stelistii ar putea sa aleaga acea data pentru partida de deschidere. 

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies