Borcea s-a suparat pe Gigi Becali si nu l-a invitat la nunta! Ce oameni din fotbal vor fi "cavaleri de onoare"

Borcea s-a suparat pe Gigi Becali si nu l-a invitat la nunta! Ce oameni din fotbal vor fi "cavaleri de onoare"

Cristi Borcea se insoara pe 30 septembrie la Budapesta. 

Dupa doua casnicii esuate, Cristi Borcea isi reface viata alaturi de Valentina Pelinel, femeia care i-a adus deja un copil pe lume si care este insarcinata cu gemeni.

Borcea a decis sa faca nunta la Budapesta, in cadrul unui eveniment privat. Nas nu va mai fi Gigi Becali, cel care a refuzat sa-l duca la altar pentru a doua oara.


"Eu nu il cunun inca o data, cununia e prima si a doua. Prima e darul lui Dummnezeu, adica iti da Dumnezeu un dar cu o nevasta. Daca o lasi pe prima, iti da Dumnezeu din mila si se numeste mila Domnului, ca sa nu ramai singur. A treia, ii spune blestem, iar eu nu cunun”, a spus Gigi Becali.

Borcea s-a suparat in urma acestor declaratii si a decis sa nu-l mai invite pe Becali la nunta sa.

”Dupa cum se stie, Gigi si-a exprimat refuzul de a-l nasi pe Cristi inca de la inceput. Apoi, afirmatiile pe care acesta le-a mai facut de-a lungul timpului prin presa, referitoare la modul in care a ramas insarcinata Valentina, au fost deranjante, asa ca Gigi nu o sa fie duminica la nunta”, potrivit Click.


Irina Nicolae (ex-A.S.I.A) si afaceristul Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo, ii vor cununa pe cei doi, iar la petrecere vor fi prezente 40 de persoane: familia si prietenii de care Borcea a avut grija si i-a cazat la un hotel de cinci stele din capitala Ungariei.

Borcea va avea si patru cavaleri de onoare, toti alesi pe spranceana, astfel ca Gigi Netoiu, Victor Piturca, Nicusor Stan si Giovani Becali isi vor conduce prietenul la altar.

Borcea a fost condamnat in Dosarul Transferurilor alaturi de Gigi Netoiu si Giovani Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies