Cristi Borcea Valentina Pelinel Fotbal intern

GALERIE FOTO Cristi 'Casanova' Borcea și cuceririle. Se laudă, dar numește și femeia care i-a pus stop: "Când o vezi pe cea mai frumoasă din lume!"

Fostul finanțator de la Dinamo are nouă copii. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 20:27
Data actualizarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 20:34

Cristi Borcea (53 de ani) s-a lăudat întotdeauna cu femeile pe care le-a cucerit. Nu se abate de la discursul său nici în prezent, când e căsătorit cu Valentina Pelinel, fost fotomodel, una dintre cele mai frumoase femei din România. 

Fostul finanțator de la Dinamo a dezvăluit recent că de când e căsătorit cu Pelinel... s-a liniștit. Cel puțin așa pretinde omul care 'controla și vântul' la Dinamo. 

  • S-a aflat totul! Ce a facut Alina Vidican in ziua nuntii lui Borcea cu Valentina Pelinel

„Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet, și cu ochi albaștri, și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri.

Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a spus Borcea, într-o confesiune fără perdea în cadrul podcastului „Tare de tot”. 

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului... am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile", a mai spus Borcea, pentru sursa mai sus amintită. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!