Bogdan Vintila, prudent inaintea meciului cu Clinceni: "Nu pot pregati surprize, am un lot restrans." Ce spune despre posibilitatea ca Pintilii sa joace meciul de retragere

Bogdan Vintila a sustinut conferinta de presa inaintea meciului cu Clinceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Februarie 2020, 13:34
Data actualizarii: Duminica 09 Februarie 2020, 13:57
Din articol

Antrenorul FCSB-ului a spus ca nu considera ca a primit un cadou de la Gaz Metan prin remiza facuta de acestia cu CFR si pe el il intereseaza doar punctele obtinute de echipa sa. Bogdan Vintila a mai declarat ca nu ii poate surprinde pe cei de la Clinceni cu nimic, din cauza ca are un lot restrans.

"E important pentru ca in anii precedenti cu echipele mici au fost probleme. Sunt importante cele 3 puncte. Nu este problema mea faptul ca ei nu pot folosi cei doi jucatori cei de la Clinceni. Presiune e faptul ca noi trebuie sa castigam maine. Sincer, nu exista meci usor pentru FCSB. Cand joci contra FCSB, iti poti salva sezonul. Exista o dorinta de a incurca pe cei mari.

  • Bogdan Vintila, prudent inaintea meciului cu Clinceni: Nu pot pregati surprize, am un lot restrans. Ce spune despre posibilitatea ca Pintilii sa joace meciul de retragere

Pe mine ma bucura victoria de maine, nu am primit un cadou de la Gaz Metan. Depinde doar de noi, daca noi castigam meciurile. Pe mine ma intereseaza doar ce face FCSB. Eu vreau sa castig. Sunt cele mai grele 3 meciuri. E o scadere de concentrare. E specifica varstei. E posibil sa fie provocati cei cu galbene, dar nu cred ca vor pica in capcana.

Surprize nu pot pregati, am un lot restrans. Nu exista probleme de lot. Nu cred ca Pintilii nu va mai fi in primul 11 nici pentru un meci de retragere", a spus Bogdan Vintila.

Cu o victorie in fata lui Clinceni, FCSB poate veni la doar 3 puncte in spatele CFR-ului.

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies