"Becali, pedepsit ca a bagat mana in caraiman la altii!" Mesaj FERM: "Edi Iordanescu semneaza pe 3 ani, nu merge la FCSB!" VIDEO

Seful lui Gaz Metan nu-l lasa pe Edi Iordanescu la FCSB

Gigi Becali atenteaza din nou la antrenorul lui Gaz Metan, dupa esecul lui Mihai Teja. Edi Iordanescu este dorit de FCSB la finalul partidelor din playoff, insa seful clubului din Medias anunta ca antrenorul va semna prelungirea pe 3 ani. Acesta a tinut sa-i transmita si un mesaj lui Becali, satul fiind sa ramana fara antrenor.
 

 

Marginean, presedinte Gaz Metan Medias: Nu e frumos ce face Becali!

"Am nas fin si aleg antrenori care sunt doriti de FCSB. Am vorbit o data pe an cu domnul Becali. Am vorbit acum doi ani cu cazul Olaru. Si in iarna despre Iulian Cristea, pe care nu puteam sa-l las sa plece.

Eu trebuie sa-i atrag atentia ca atunci cand bagi mana in caraiman la altii, and intri in societatea altora, nu prea te ajuta Dumnezeu. Ei ii reamintesc ca nu e frumos ce face.

Nu ma gandesc la revenirea lui Teja, eu il am pe Edi Iordanescu. Sunt prieten cu Teja, l-am angajat de trei ori. I-am zis ca stie unde se duce, am ramas prieten, e un baiat extraordinar si bine pregatit, dar fiecare a luat-o pe drumul lui. Eu va jur ca in data de 15 iunie, Edi Iordanescu va avea inca un contract pe masa pe inca 3 ani.

Sunt pe drumul de iesire pentru reoriganizare, iar Edi Iordanescu va avea contract pe masa de 3 ani. Mai sunt si oameni, suntem prieteni, eu cu omul asta sunt prieten, eu nu cred ca un om cu care am plecat la drum ma lasa asa.

Jur ca nu depun plangere impotriva lui Becali, cum nu am depus nici impotriva lui Popovic cand l-a luat Dinamo sub contract. Dar ii transmit ca nu e frumos", a spus Marginean la PROX. 

 

Darius Olaru la FCSB doar pentru 900.000 euro!

 

Marginean ii transmite lui Gigi Becali sa-l ia mai bine pe Darius Olaru de la Gaz Metan, insa pentru 900.000 euro! 

"Mai puneti pana la 900.000 de euro pentru Darius Olaru, nu il dam cu 600.000 euro. Suntem pe cale sa scapam de reorganizare, nu s-a simtit, Edi Iordanescu poate sa atace primele 6 locuri in sezonul urmator cu 4-5 jucatori. Si acum apare acest domn Becali care baga mana la mine in cos. Mai bine sa ia jucatori de la mine si antrenorul sa il lase", a mai spus Marginean.VIDEO PROTVPLUS.RO

Phelipe a lansat alături de Shift videoclipul piesei "Minus/Plus"

Dragoste cu plusuri și minusuri


05:02
Prognoza meteo: Vremea se va răci în toată țara

03:37
Șef sub acoperire! - Ediția 2 Promo

00:30
Șef sub acoperire! - Ediția 2 Promo

00:30
Echipa Visuri la Cheie împlinește dorințe! Ce își dorește o mamă de 30 de ani cu patru copii

01:13
Echipa Visuri la cheie invitată la masă de o mamă singură cu patru copii

01:21
Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
BRAT