VIDEO EXCLUSIV Becali anunță plecarea lui Omrani de la CFR Cluj: „Și dacă era prost, tot îl ducea mintea la asta!” Cu cine va semna

Gigi Becali a vorbit despre posibila plecare a lui Billel Omrani de la CFR Cluj.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 12:05
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 12:25

Atacantul francez a intrat în ultimele șase luni de contract, iar de la vară poate pleca de la CFR Cluj și să semneze gratis, cu orice altă echipă. Patronii din Gruia au început negocierile pentru prelungirea contractului său, însă nu s-a ajuns la un consens.

Gigi Becali: „Crezi că e idiot?! De ce să semnezi cu FCSB sau CFR când poți lua milioane în altă parte!”

Patronul FCSB-ului a vorbit la „Ora exactă în sport” despre atacantul lui CFR Cluj, iar când a fost întrebat dacă ar fi interesat de transferul său a oferit o reacție sinceră. Gigi Becali e sigur că Omrani nu va semna prelungirea cu CFR Cluj, preferând să meargă la un club din străinătate. 

Finanțatorul roș-albaștrilor susține că atacantul va profita de poziția în care se află pentru a încasa și mai mulți bani de la viitoarea sa echipă. 

„Nu vine Omrani, am vrut să îl iau, l-am văzut că e cel mai bun acum 3 ani, au fost discuții, certuri. Omrani nu mai vine el, de ce nu semnează? Crezi că el e atât de idiot, chiar dacă ar fi, o să fie impresarul să îi spună să rămână liber, păi tu oricum faci un milion, păi liber îl împarți la salariu. 

De ce să semnezi cu FCSB sau CFR când mergi în Turcia sau Arabia, iei 500 000 de euro la semnătură, plus salariu încă 800 000 de euro. Dacă ai putea lua la semnătură 500 000 și încă jumătate, ce, el nu are minte? E maimuță? Ce nu e vorba de așa ceva? El poate să ia 500 000 în vară și stă să se uite la FCSB sau CFR?!

Ai vrea 40 000 pe lună, 500 000 pe ani și doar la semnătură să iei 500 000 și salariu de 800 000 de euro pe an. El tot așa face. Și dacă era prost, tot îl ducea mintea la asta. Valoarea lui ar fi cam de 3 milioane”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Salariu uriaș cerut de Billel Omrani pentru a rămâne cu CFR Cluj 

Astfel, oficialii clubului ardelean ar fi început deja negocierile cu atacantul francez, însă condițiile puse de el i-ar fi șocat. Fotbalistul ar dori să devină cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, pretinzând un salariu de 40 000 de euro lunar, informează Fanatik. 

Aceasta este condiția principală a lui Omrani pentru a semna prelungirea, fiind și cea mai dificilă pentru conducătorii lui CFR Cluj, în condițiile în care salariul cerut de el depășește cu mult media din fotbalul din România. 

Adus în septembrie 2016 de la Marseille, din postura de fotbalist liber de contract, Omrani a fost cel mai important jucător al lui CFR Cluj, în special în cupele europene. 195 de meciuri a jucat Omrani în tricoul campioanei en-titre, timp în care a înscris 47 de goluri și a oferit și 35 de assist-uri. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies