Liga 1

Mihai Stoica, în stilul lui Gigi Becali: "Octavian Popescu joacă în fața lui Gavi dacă pleacă la Barcelona"

Octavian Popescu (19 ani) a avut o prestație remarcabilă contra lui CFR Cluj, scor 3-3, iar laudele au curs pentru puștiul de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:38
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 21:39

Internaționalul U21 a reușit, pe lângă un gol splendid, mai multe acțiuni de toată frumusețea, care l-au determinat pe patronul Gigi Becali să spună "dacă îl ia cineva acum pe 30 de milioane de euro, mi-l fură".

Mihai Stoica: "Octavian Popescu joacă în fața lui Gavi dacă pleacă la Barcelona"

Mihai Stoica are un discurs asemănător, managerul general de la FCSB susținând că Octavian Popescu ar putea juca fără probleme chiar și la Barcelona, în fața lui Gavi.

Gavi, în vârstă de 17 ani, este un mijlocaș lansat la academia Barcelonei, care a fost promovat la prima echipă a catalanilor în acest sezon. Spaniolul evoluează constant în echipa lui Xavi, dar și la naționala de seniori a Spaniei.

"S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi.

Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic", a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Octavian Popescu, transferat de FCSB în iulie 2020, a fost promovat la prima echipă în luna septembrie a acelui an, acumulând până acum 54 de meciuri, nouă goluri și 10 pase decisive.

În acest sezon, internaționalul U21 a marcat cinci goluri și a oferit două pase decisive la FCSB.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies