Liga 1

Florin Tănase a renunțat la serviciile fraților Becali: „Lumea impresarilor e plină de mincinoși și profitori!”

Florin Tănase și-a încheiat contractul cu firma de impresariat a fraților Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 16:26
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 16:57

Florin Tănase (27 ani) și-a prelungit contractul cu FCSB în vara anului trecut. În urma noului angajament, căpitanul roș-albaștrilor a beneficiat și de o mărire de salariu și va câștiga 30.000 de euro lunar. Însă, Tănase și-a modificat și clauza de reziliere, de la 5 milioane de euro, la 3 milioane de euro. 

Cu toate că a fost golgheterul sezonului trecut de Liga 1, cu 24 de goluri, iar în actuala stagiune a marcat deja de 9 ori, mijlocașul ofensiv nu a reușit să plece de la vicecampiona României în această pauză de iarnă. Iar acest lucru l-a făcut pe Florin Tănase să renunțe la serviciile de impresariat ale fraților Becali.

Însă Dragoș Sîrbu, cel care administrază firma, susține că relația cu căpitanul FCSB-ului nu s-a deteriorat și că lucrează în continuare la un posibil transfer la o echipă din străinătate.

Dragoș Sîrbu: „Au existat discuții avansate și în SUA”

„Contractul între noi s-a încheiat pe 15 ianuarie, dar colaborăm în continuare. Florin e prietenul nostru, ne anunță de fiecare dată când e contactat cu o propunere de transfer, le filtrăm împreună, pentru că lumea asta a impresarilor e plină de mincinoși și profitori.

Lucrăm acum cu toate pânzele sus pentru el, să-l ajutăm. E încă deschisă discuția cu Al Nasr, l-am propus peste tot, sper că vom găsi o rezolvare până la urmă. 

Sunt niște contacte și în Spania. Au existat discuții avansate și cu FC Dallas în SUA, printr-un amic de-ai mei. Acolo, dacă o echipă e interesată de un jucător, anunță la Federație și funcționează mai departe un sistem gen fair-play, pentru a nu se declanșa o licitație nepotrivită între cluburi. Dacă apar și alți interesați, trebuie să discute întâi cu cei care au abordat deja fotbalistul.

Mi se pare o chestie de bun simț, la fel ca și în Italia, unde funcționează niște formulare-tip, foarte bine așezate”, a declarat Dragoș Sîrbu pentru playsport.

Florin Tănase a fost transferat de Gigi Becali de la Viitorul Constanța în vara lui 2016, omul de afaceri plătind 1,8 milioane de euro pentru serviciile sale. În cele 209 meciuri pentru FCSB, jucătorul a marcat 71 de goluri și a oferit 38 de pase decisive. 

În prezent, conform transfermarkt, mijlocașul ofensiv este cotat la 5,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies