Gigi Becali FCSB Gheorghe Mustata Mihai Stoica MM Stoica Superliga

Mustață, front comun cu MM Stoica împotriva lui Becali? „Foarte bine că a reacționat! Suporterii și-au dat seama!”

Remiza dintre FCSB și CFR, 3-3, ar fi produs „scântei” între Gigi Becali și Mihai Stoica.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 19:10
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 19:20

FCSB și CFR Cluj au remizat, 3-3, în runda cu numărul 22 din Liga 1. Iar la finalul partidei, Gigi Becali a anunțat că este mulțumit de punctul scos contra campioanei României și l-a elogiat pe Ciprian Deac (35 ani), pe care-l consideră jucătorul esențial pentru campioana României. De asemenea, omul de afaceri i-a reproșat lui Mihai Stoica că l-a oprit în a-l aduce pe Deac la FCSB și că a ajuns sub comanda lui Dan Petrescu.

Mihai Stoica nu a stat pasiv. A explicat, pe contul oficial de Facebook, că Gigi Becali are putere absolută la FCSB și că putea să-l achiziționeze pe Deac, chiar și fără acordul lui, fără probleme, așa cum a făcut cu 10 jucători din actualul lot. Afirmația managerului general al roș-albaștrilor este susținută și de Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

  • Vom fi la datorie, să încurajăm echipa . Anunț de ultimă oră făcut de Gheorghe Mustață după disputa cu MM Stoica

Mustață: „Asta este atitudinea lui MM”

„Nu am văzut postarea lui MM. Dar, dacă MM a reacționat, e foarte bine. Pentru că asta știm că e atitudinea lui MM. Știu că este un om cu personalitate, este prietenul meu. Are orgoliul lui și nu cred că se lasă MM așa cu una, cu două”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Fanatik.

După minutul 80, când scorul era 3-2 pentru CFR Cluj, Peluza Nord a început să strige „Demisia!”, iar Gheorghe Mustață a anunțat că suporterii nu pot fi păcăliți de declarațiile lui Gigi Becali, cum că Toni Petrea este cel care se ocupă de alcătuirea echipei.

Mustață: „Normal că oamenii au ripostat imediat”

„Suporterii și-au dat seama că nu domnul Toni Petrea face echipa și nu domnul Toni Petrea face schimbările. Nu știu dacă vor avea vreun efect aceste scandări, pentru că noi ne încurajăm echipa, suntem alături de jucători.

Faptul că se mai și strigă lucrurile acestea, pe parcursul meciului… dar, dacă ați observat, s-a strigat în ultimele 6 minute, pentru că era 3-2 pentru CFR. Faptul că am avut un pic de noroc și a dat Cristea golul ăla a făcut ca entuziasmul să iasă puțin la suprafață, dar faptul că luai bătaie… normal că oamenii au ripostat imediat cu demisie și toate astea”, a precizat liderul Peluzei Nord. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!