VIDEO Constantin Budescu, răspuns pentru Gigi Becali: ”Am dat exterioare și unde nu m-au lăsat!”

Constantin Budescu a ajuns la FC Voluntari, deși inițial se înțelesese cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru un posibil transfer.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 19:27
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 20:18

Fotbalistul care s-a despărțit de FCSB în iarnă a ajuns să joace pentru o aspirantă la play-off, FC Voluntari, care ocupă a treia poziție în clasament. Budescu negociase inițial cu Sepsi, însă s-a răzgândit în ultimul moment și a semnat cu gruparea ilfoveană, fiind acuzat de lipsă de profesionalism de către oficialii echipei din Sf. Gheorghe

Mijlocașul a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan din etapa cu numărul 23, iar acolo a abordat și subiectul controversatelor 'exterioare', pentru care la FCSB a fost criticat.

Replica lui Budescu pentru Gigi Becali: „Și unde nu m-au lăsat, tot am dat!”

”Deocamdată să îmi fac treaba cât pot eu de bine aici la echipă, dacă o să vină şi o selecţie la echipa naţională o să fie cu atât mai bine.

Să joc cât mai mult, să ajung la 40 de ani şi încă să joc. Până acum sunt mulţumit de ceea ce am făcut şi chiar mă bucur de fiecare zi petrecută la fotbal. (n.r. aici te lasă lumea să dai exterioare?) Şi unde nu m-au lăsat, tot am dat, aşa că nu e o problemă pentru mine”, a declarat Constantin Budescu.

Gigi Becali, nemulțumit de Budescu: „El vrea recital de exterioare! Ca să ce!?”

În urmă cu două luni, Gigi Becali îl critica dur pe Constantin Budescu, când încă se afla sub contract cu echipa sa. Patronul lui FCSB era supărat că acesta nu este un om de echipă și că încearcă doar să își evidențieze calitățile, prin ”exterioare”.

„Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic. 

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: 'Vai, ce exterior!' Ce exterior?”, a declarat Gigi Becali la PRO X, în urmă cu două luni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!