VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, pus la punct de un fost internațional după ce l-a comparat pe Tavi cu Gică Hagi: „Distractiv!”

Gigi Becali susține că Tavi Popescu îl va depăși pe Gică Hagi peste câțiva ani din punct de vedere fotbalistic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 11:52
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 12:00

Octavian Popescu, aripa stângă de 19 ani a celor de la FCSB, a făcut un meci bun în fața campioanei CFR Cluj, scor 3-3, în prima etapă din acest an, iar evoluția sa l-a făcut pe Gigi Becali să viseze din nou la milioane de euro.

Mai mult, patronul FCSB este convins că Tavi Popescu îl va depăși pe Gică Hagi în ceea ce privește performanțele sportive.

Prezent în emisiunea „Ora exactă în sport”, moderată de Mihai Mironică, Florin Prunea a susținut că ceea ce face Becali nu e nimic mai mult decât marketing, prin care încearcă să crească prețul jucătorilor pe care îi are.

Întrebat cum i se pare ceea ce face Gigi Becali, Prunea a răspuns scurt: „Distractiv!”

Prunea: „Ce face Gigi pare distractiv!”

„Este foarte greu ca așa ceva să se întâmple. Este un jucător tânăr, care poate să crească, însă Gică Hagi la vârsta lui era căpitanul echipei naționale. 

Cum a zis și Gigi, acum e perioada de marketing. Asta face Gigi și, sigur, pare distractiv. Nu este un jucător de 100 de milioane. Să dea Dumnezeu să fie cuminte, să crească la fel de bine cum o face. Este un băiat care văd că-și vede numai de fotbal și ăsta e un lucru pozitiv. Poate să vină să facă și pasul spre echipa națională sau mai întâi să fie luat ca titular la U21 și în 2-3 ani să vorbim de un jucător de bază pentru echipa națională”, a spus Florin Prunea la PRO X.

Modifică setările cookies