Liga 1

Becali a anunțat când se întoarce pe stadion, la meciurile echipei: „Atunci mă duc!” Condiția pusă de patron 

Gigi Becali a vorbit despre absența sa de la meciurile echipei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 08:36
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 08:43

Patronul FCSB-ului era deja cunoscut pentru faptul că nu rata niciun meci de ale echipei sale, însă de câțiva ani a renunțat să se mai prezinte pe stadion. Mai mult, odată cu numirea lui Edward Iordănescu pe banca tehnică, Becali s-a retras și din viața publică, preferând să fie mai rezervat în declarații, mai ales în ceea ce privește prestația echipei. 

Cu toate astea, finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că există o singura condiție prin care va reveni pe stadion la meciurile echipei sale: accederea în Champions League. Astfel, în cazul unor meciuri importante în competiția supremă, Gigi Becali este dispus să se întoarcă alături de echipă. 

  • Gigi Becali

„Atunci mă voi duce!” 

Gigi Becali a explicat care sunt motivele pentru care a renunțat să mai mearga pe stadioane, punctând că stilul său de viață s-a schimbat considerabil, iar în prezent nu se mai regăsește cu ce se întâmplă în fotbal. 

„Nu mai merg la meciuri că pe mine nu mă mai interesează de fotbal. Nu pot merge dimineaţa la biserică, la Liturghie, şi seara să te duci la distracţie de fotbal. E o afacere pe care am făcut-o eu şi o continui. Vreau altceva cu viaţa mea acum, am 64 de ani şi vreau altceva cu viaţa mea.

Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Gigi Becali pentru as.ro

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies