Liga 1

Prima reacție a lui Edward Iordănescu, după ce s-a spus că este dorit la echipa națională: ”Munca va fi mai grea!”

Edward Iordănescu este una dintre opțiunile Federației Române de Fotbal pentru postul de antrenor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 22:03
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 22:10

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională, la finalul mandatului. El va mai sta pe banca naționalei la duelurile cu Islanda și Liechtenstein, după care plănuiește să se retragă.

Răzvan Burleanu va încerca să îl convingă pe Rădoi să rămână pe banca echipei și la meciurile din barajul de calificare, însă se caută și soluții de avarie. Unul dintre numele propuse este Edward Iordănescu, actualul antrenor de la FCSB.

Antrenorul vicecampioanei României a refuzat însă oferta, declarând că are un angajament la FCSB și nu este dispus să renunțe la înțelegerea cu Gigi Becali.

“Iordănescu are treabă multă la FCSB. M-am angrenat într-un proiect pe care mi l-am asumat, un proiect care e o provocare importantă pentru mine, dar nu e prima oară când intru în astfel de momente și în astfel de proiecte și cred că, cu cât munca va fi mai grea, pentru că nu este ușoară, chiar este o muncă grea și în final dacă ne vom îndeplini obiectivele și satisfacția va fi la fel de mare”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

De asemenea, și Gigi Becali, finanțatorul FCSB, nu este dispus să renunțe la antrenorul ales de el pentru a reconstrui echipa.

„Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiță. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi. Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi ați vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebați și pe el?

Vorbiți cu el și vedeți ce vă spune. Eu nu vă mai dau detalii din contractul lui Edi că nu trebuie să le știți voi pe toate. A început o treabă la FCSB și este în grafic. Deja a recuperat puncte față de CFR Cluj. Nu îl las să plece de la noi, că are contract”, a spus Gigi Becali pentru ProSport

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies