"Au nevoie de un buget mare! Cu 12 milioane pot ajunge in playoff!" Ce trebuie sa faca spaniolii de la Dinamo pentru a-i castiga increderea lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a vorbit despre ceea ce se intampla in prezent la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2020, 15:37
Data actualizarii: Duminica 30 August 2020, 15:43

Fostul finantator din Stefan cel Mare a spus ca spaniolilor le trebuie un buget urias pentru a putea acoperi si datoriile clubului. De asemenea, el a dezvaluit si cum i-ar putea castiga Pablo Cortacero increderea. 

"Daca scadem cheltuielile si datoriile de 5 milioane, anul asta ar avea nevoie de un buget de 13-15 milioane. Cu 10-12 milioane vor intra in playoff, dar la anul trebuie buget. De asta am retinerea fata de acest proiect. 

Trebuie sa dam crezare si sa il sprijinim pe acest investitor spaniol, care impreuna cu DDB sper sa aduca Dinamo acolo unde trebuie. Eu am incredere prin venirea lui Contra.

Garantia mea clara va fi atunci cand vor sta la masa si vor sustine conferinte de presa cu cei din DDB. Cei din DDB au oameni foarte profesionisti in conducere, nu sunt de neglijat, pot aduce un aport important", a declarat Cristi Borcea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!