Dinamo Cosmin Contra Liga 1 Pablo Cortacero program ddb Superliga Pablo Cortacero a ajuns in Romania! Prima reactie a investitorului de la Dinamo dupa aterizare! Cu cine se va intalni astazi in Bucuresti

Pablo Cortacero a ajuns in Romania! Prima reactie a investitorului de la Dinamo dupa aterizare! Cu cine se va intalni in Bucuresti

Pablo Cortacero a aterizat in Romania noaptea trecuta. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2020, 08:59
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 00:48

Potrivit jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, noul actionar majoritar al "cainilor rosii" a fost asteptat la aeroport de directorul sportiv Rufo Collado si de seful departamentului de scouting, Marius Iorga. 

Imediat dupa ce a ajuns, el a recunoscut ca are emotii si a spus "Forta Dinamo".

Astazi, de la ora 15:30, Pablo Cortacero se va intalni cu fanii-actionari ai lui Dinamo. El le va acorda reprezentantilor DDB doar o ora si jumatate, pentru ca de la ora 17:00 ar urma sa aiba loc conferinta de presa prin care Cosmin Contra va fi prezentat oficial.

Durata intalnirii cu suporterii i-a nemultumit pe acestia, ei dorindu-si sa poarta o discutie ampla cu noul investitor de la Dinamo. 

"Nu stiu cu cine au vorbit si stabilit, nu prea e in regula sa facem chestia pe graba. M-as fi asteptat la o discutie serioasa, cu prezentarea surselor de finantare, nu pe fuga. OK, dorinta de a discuta cu ei exista, dar convorbirea merita mai mult decat o intalnire pe fuga. Daca vrei sa functioneze o relatie, ca suntem asociati, chiar daca ei majoritari, noi minoritari, e normal sa setezi o discutie ampla. 

Ne bucuram de pasii buni care se fac la echipa, dar cred ca e mai benefica o intalnire pe indelete. Sa explice si DDB cum vrea sa fie colaborarea, mai ales ca fanii vor sa ajute Dinamo si pe noii actionari in demersul lor.

Ar trebui sa-si faca timp mai mult pentru entitatea care este si actionar, finantator si reprezinta suporterii, asociatia care a asigurat bunul mers al clubului in ultimul an. Vrem sa eliminam comunicarea prin Facebook sau media si sa discutam direct, primordial fiind sa avem Dinamo sus de tot", a declarat Andrei Gerea, unul dintre membrii importanti ai DDB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!