Atac DEVASTATOR al lui Prunea la conducerea lui Dinamo! Fostul presedinte ACUZA nerespectarea protocolului: "Nu au fost testati toti la club!"

Florin Prunea Bogdan Balanescu Dinamo Superliga Focarul de coronavirus de la Dinamo ridica reale semne de intrebare in ceea ce priveste respectarea protocolului.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2020, 23:22
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2020, 23:23

Focarul de coronavirus de la Dinamo ridica reale semne de intrebare in ceea ce priveste respectarea protocolului. 

Dinamo a ajuns la 21 de cazuri de coronavirus in cadrul clubului, iar meciurile au fost suspendate pe timpul desfasurarii anchetei epidemiologice. Dupa cum a declarat secretarul general LPF, Justin Stefan, ancheta se va incheia pe data de 5 august. 

Pentru a analiza situatia campionatului, o adunare generala va fi facuta la finalul lunii iulie. 

Florin Prunea, fostul presedinte al lui Dinamo a vorbit despre situatia delicata de la club si a venit cu acuzatii extrem de grave. Fostul portar da vina pe Bogdan Balanescu pentru problemele uriase ale clubului.

"Lipsa totala de organizare, e incredibil ce s-a intamplat acolo si nu pleaca de la jucatori, ci de sus. Avalansa de cazuri de la jucatori pana la conducatori. Am inteles ca sunt probleme cu Trandafir, cu cei doi kineto. Acolo au fost lucruri scapate de sub control. 

Toate persoanele care veneau la baza, trebuiau testate. Asa cum cunosc eu pe cel care conduce acest club, va spun eu ca nu au fost testati toti. E o persoana acolo care sa intre in gratiile patronului a sacrificat absolut orice pentru interesul propriu. 

Vreti sa spuna ca a dat cu pixul cand a taiat motorina? Baiatul ala nu are carnet, dar el venea impreuna cu niste oameni carora le-a taiat motorina. Erau 100 de euro pe luna. L-a mintit pe saracul Negoita de un an de zile, de doi ani, de vorbeste singur. 

Eu nu inteleg, suporterii astia, baietii astia, le-am zis sa ma mai sune si pe mine. 'Cum il mai tineti pe asta la club acolo ca v-a nenorocit?'. In continuare este principalul raspunzator, el semneaza tot", a declarat Florin Prunea la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!