Florin Prunea, DEZLANTUIT la adresa conducerii lui Dinamo! Atac fara precedent al fostului presedinte: "Sunt 2-3 sobolani la Rin! Ar vinde si cainii de la Saftica!"

Florin Prunea Dinamo Ionut Negoita Superliga Florin Prunea, DEZLANTUIT la adresa conducerii lui Dinamo! Atac fara precedent al fostului presedinte: "Sunt 2-3 sobolani la Rin! Ar vinde si cainii de la Saftica!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2020, 18:47
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2020, 18:48

Florin Prunea isi continua seria de atacuri la adresa oficialilor lui Dinamo. 

Fostul presedinte al 'cainilor' este neiertator la adresa lui Ionut Negoita si Bogdan Balanescu pentru situatia in care se afla Dinamo in acest moment. Pe loc retrogradabil si fara un investitor serios, 'alb-rosii' stau la mana suporterilor. 

Intr-o interventie pe canalul de YouTube al lui Robert Nita, Florin Prunea a continuat sirul de acuzatii la adresa celor doi oficiali. 

"Dinamo este atacata de greseli de arbitraj, atacata din toate partile. Sunt 2-3 sobolani pe acolo pe la Rin, care nu ies in fata. Nu au cum sa iasa in fata. Ei sunt cei care stau si ciugulesc pe acolo cu impresarii. 

Clubul asta se darama, e la un pas de desfiintare. E disperarea asta de a vinde orice, de a vinde si cainii de la Saftica daca ar putea...Daca Dinamo va retrograda, eu cred ca se va desfiinta. Suporterii sunt incredibili, s-au mobilizat, au strans niste bani, dar nu pot duce asta la nesfarsit", a spus Florin Prunea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!