Liga 1

„Se va implica mai mult!” Omul care a jucat un rol important în aducerea lui Edi Iordănescu la FCSB

FCSB a dat lovitura și a adus, pentru prima oară după mulți ani, un antrenor cu CV.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 09:22
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 10:01

Gigi Becali a renunțat la experimentele de până acum, când a pus antrenori precum Mirel Radoi, Nicolae Dica, Bogdan Vintilă, Anton Petrea sau Dinu Todoran și s-a decis să îl aducă pe Edi Iordănescu, ultimul antrenor care a câștigat campionatul în România.

Daniel Stanciu crede că MM Stoica a fost factorul decisiv în decizia lui Edi Iordănescu. Cei doi vor colabora foarte mult, în încercarea de a-l opri pe Gigi Becali din implicarea la echipă.

  • Așa a ajuns Edi Iordănescu la FCSB: ”MM Stoica se va implica mai mult!”

"Mi se pare normală implicarea patronatului, administraţiei în activitatea echipei, trebuie să existe comunicare. Nu cred că Edi Iordănescu a fost numit cu obiectivul de a câştiga campionatul, mi se pare aberant, pentru că în momentul de faţă e o diferenţă evidentă între CFR Cluj şi restul echipelor. Nu cred că are clauza asta.

Eu spun că marele câştig pe care-l are FCSB în momentul ăsta e revenirea în plenitudinea funcţiilor a lui MM Stoica, pentru că el e unul dintre oamenii care au militat pentru venirea lui Edi Iordănescu. 

Foarte mult, în ultimele zile, a fost un factor important. Din ce ştiu, MM Stoica se va implica mai mult în perioada următoare, adică va reveni în funcţia lui, cu calităţile pe care le are. A fost un factor important în toată perioada asta, foarte mulţi ani, la FCSB, în performanţele pe care le-a obţinut echipa. 

Va fi un sprijin important pentru Edi Iordănescu, două caractere puternice, doi profesionişti. S-au certat mai demult, au fost discuţii, dar acum câţiva ani", a spus Daniel Stanciu, la Look Sport.

Edward Iordănescu era liber de contract de la sfârșitul sezonului trecut, după ce s-a despărțit de CFR Cluj, echipă cu care a câștigat campionatul. Le-a mai pregătit pe FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș. Între 2010 și 2012 a fost secund și, într-o perioadă, interimar la FCSB.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies