Liga 1

Tavi Popescu i-ar putea spulbera recordul lui Dennis Man! Becali, pregătit să dea un nou tun financiar

Tavi Popescu este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din România, iar Gigi Becali vrea să-l vândă pe bani mulți.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 08:47
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 08:53

Dacă Becali va reuși să-l vândă pe Tavi măcar pe jumătate din suma la care visează, puștiul de 18 ani de la FCSB va deveni cel mai scump fotbalist vândut de un club din România.

În momentul de față, Dennis Man ocupă acest statut. Fotbalistul plecat de la FCSB la începutul acestui an i-a adus 13 milioane de euro lui Gigi Becali.

  • Tavi Popescu i-ar putea spulbera recordul lui Dennis Man! Becali, pregătit să dea un nou tun financiar

Dennis Man e om de bază acum la Parma (Serie B) și susține că nu l-ar deranja dacă Tavi Popescu, noua speranță a fotbalului românesc, l-ar depăși în topul celor mai scumpi fotbaliști plecați din România.

Man: „E un sentiment plăcut”

„Este un sentiment plăcut. Mă bucur foarte mult, vedem următorul jucător care va pleca. Doamne ajută să mă depăşească Tavi Popescu, nu am niciun fel de problemă.

Eu îl cunosc pe Tavi şi ştiu că este un copil foarte talentat şi îmi doresc ca toţi jucătorii din România să ajungă la un nivel cât mai mare!”, a declarat Dennis Man pentru as.ro.

Două goluri a marcat Dennis Man în cele 14 meciuri în care a îmbrăcat tricoul Parmei în sezonjul trecut.

Gigi Becali a refuzat ofertă de 13 milioane de euro pentru Tavi Popescu
 

Potrivit lui Ioan Becali, patronul FCSB ar fi putut să-l vândă pe Octavian Popescu pe 13 milioane, plus bonusuri, însă Becali a refuzat oferta, deoarece speră ca în viitor să obțină 50 de milioane în schimbul fotbalistului.

„O refuz pentru că e un jucător pe care poţi să iei 50. Dacă-l dai pe ăla care poţi să iei 50 cu 13, nu o să mai iei niciodată 50! Am o perlă, o să iau 50! E jucător de geniu, nu-l scoate nimeni din echipă. Peste trei ani, poate o să iau 100. Din Italia e oferta, mi se pare că Juventus. Sunt mai multe cluburi care-s interesate. Când vorbeam cu unii, mă sunau alţii. Eu l-am botezat, l-am făcut creștin-ortodox”, a declarat Gigi Becali.

1.2 milioane de euro este cota lui Tavi Popescu, potrivit transfermarkt.com

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies