Anunt fantastic pentru "caini"! DDB a reusit sa stranga banii pentru plata datoriilor urgente si echipa isi va lua licenta pentru sezonul urmator

Anunt fantastic pentru "caini"! DDB a reusit sa stranga banii pentru plata datoriilor urgente si echipa isi va lua licenta pentru sezonul urmator

ROMANIA da ultima batalie a primaverii! Miercuri, 19:00 LIVE VIDEO la PRO X si pe www.sport.ro ai Armenia - Romania in calificarile pentru Qatar 2022!

Problemele financiare pe care dinamovistii le-au tranversat si le traverseaza din cauza spaniolului Pablo Cortacero par sa fie rezolvate, cel putin pentru moment, se arata intr-un comunicat postat pe pagina oficiala a Peluzei Catalin Hildan.

Dinamo era obligata sa stinga litigiile si datoriile urgente pana la 31 martie pentru a obtine licenta de joc pentru sezonul urmator, iar fanii "cainilor" au reusit sa faca asta din donatii, cotizatii si vanzare de tricouri, lucru admirat de multi oameni din fotbalul romanesc.

Ramane de vazut cum se vor solutiona procesele pe care Pablo Cortacero le are cu Dinamo si daca echipa din Stefan cel Mare va reusi sa scape de falsul creditor.

Printre oamenii cei mai importanti care au contribuit la salvarea lui Dinamo se numara Mircea Lucescu, care nu doar este membru DDB Elite, ci a ajutat la faniilor prin organizarea unui amical intre Dinamo Kiev si Dinamo Bucuresti, partida in urma careia s-au strans peste 200.000 de euro din cei 1,2 milioane de euro de care erau nevoie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies