DDB Dinamo licenta Liga 1 Mircea Lucescu Superliga

Anunt fantastic pentru "caini"! DDB a reusit sa stranga banii pentru plata datoriilor urgente si echipa isi va lua licenta pentru sezonul urmator

ROMANIA da ultima batalie a primaverii! Miercuri, 19:00 LIVE VIDEO la PRO X si pe www.sport.ro ai Armenia - Romania in calificarile pentru Qatar 2022!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Martie 2021, 12:15
Data actualizarii: Miercuri 31 Martie 2021, 12:31

Problemele financiare pe care dinamovistii le-au tranversat si le traverseaza din cauza spaniolului Pablo Cortacero par sa fie rezolvate, cel putin pentru moment, se arata intr-un comunicat postat pe pagina oficiala a Peluzei Catalin Hildan.

Dinamo era obligata sa stinga litigiile si datoriile urgente pana la 31 martie pentru a obtine licenta de joc pentru sezonul urmator, iar fanii "cainilor" au reusit sa faca asta din donatii, cotizatii si vanzare de tricouri, lucru admirat de multi oameni din fotbalul romanesc.

  • Anunt fantastic pentru caini ! DDB a reusit sa trange banii pentru plata datoriilor urgente si echipa isi va lua licenta pentru sezonul urmator

Ramane de vazut cum se vor solutiona procesele pe care Pablo Cortacero le are cu Dinamo si daca echipa din Stefan cel Mare va reusi sa scape de falsul creditor.

Printre oamenii cei mai importanti care au contribuit la salvarea lui Dinamo se numara Mircea Lucescu, care nu doar este membru DDB Elite, ci a ajutat la faniilor prin organizarea unui amical intre Dinamo Kiev si Dinamo Bucuresti, partida in urma careia s-au strans peste 200.000 de euro din cei 1,2 milioane de euro de care erau nevoie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!