Dinamo Dinamo Kiev Grigori Surkis Igor Surkis mario niculae Superliga

Membri DE LUX in DDB dupa meciul cu Dinamo Kiev! Patronii miliardari ai clubului din Ucraina au intrat in programul fanilor 

Dinamo s-a deplasat in Ucraina pentru amicalul cu Dinamo Kiev, incheiat 3-0 pentru echipa lui Mircea Lucescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Martie 2021, 16:43
Data actualizarii: Luni 29 Martie 2021, 17:40

'Cainii' au pierdut amicalul cu Dinamo Kiev, insa au obtinut o 'victorie' mult mai importanta, doi membri de baza in programul DDB. Meciul a fost organizat cu ajutorul antrenorului roman, care a preluat-o pe Dinamo Kiev in vara, impreuna cu fanii din DDB. 

Grigori si Igor Surkis, patronii lui Dinamo Kiev, a caror avere se ridica la peste un miliard de euro, au fost de acord sa se alature programului suporterilor "Doar Dinamo Bucuresti". Unul dintre principalele motive a fost dorinta si implicarea suporterilor, care se lupta sa salveze clubul. 

  • Membri DE LUX in DDB dupa meciul cu Dinamo Kiev! Patronii miliardari ai clubului din Ucraina au intrat in programul fanilor

Mario Nicolae, managerul general al lui Dinamo a fost cel care le-a prezentat personal cardurile de membru fratilor Surkis. Adus in ianuarie la conducerea clubului, oficialul 'cainilor' s-a implicat activ in transfeuri si atragerea de parteneriate importante pentru club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!