Liga 1

Membri DE LUX in DDB dupa meciul cu Dinamo Kiev! Patronii miliardari ai clubului din Ucraina au intrat in programul fanilor 

Dinamo s-a deplasat in Ucraina pentru amicalul cu Dinamo Kiev, incheiat 3-0 pentru echipa lui Mircea Lucescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Martie 2021, 16:43
Data actualizarii: Luni 29 Martie 2021, 17:40

'Cainii' au pierdut amicalul cu Dinamo Kiev, insa au obtinut o 'victorie' mult mai importanta, doi membri de baza in programul DDB. Meciul a fost organizat cu ajutorul antrenorului roman, care a preluat-o pe Dinamo Kiev in vara, impreuna cu fanii din DDB. 

Grigori si Igor Surkis, patronii lui Dinamo Kiev, a caror avere se ridica la peste un miliard de euro, au fost de acord sa se alature programului suporterilor "Doar Dinamo Bucuresti". Unul dintre principalele motive a fost dorinta si implicarea suporterilor, care se lupta sa salveze clubul. 

  • Membri DE LUX in DDB dupa meciul cu Dinamo Kiev! Patronii miliardari ai clubului din Ucraina au intrat in programul fanilor

Mario Nicolae, managerul general al lui Dinamo a fost cel care le-a prezentat personal cardurile de membru fratilor Surkis. Adus in ianuarie la conducerea clubului, oficialul 'cainilor' s-a implicat activ in transfeuri si atragerea de parteneriate importante pentru club.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies