Membri DE LUX in DDB dupa meciul cu Dinamo Kiev! Patronii miliardari ai clubului din Ucraina au intrat in programul fanilor 

Membri DE LUX in DDB dupa meciul cu Dinamo Kiev! Patronii miliardari ai clubului din Ucraina au intrat in programul fanilor 

Dinamo s-a deplasat in Ucraina pentru amicalul cu Dinamo Kiev, incheiat 3-0 pentru echipa lui Mircea Lucescu. 

'Cainii' au pierdut amicalul cu Dinamo Kiev, insa au obtinut o 'victorie' mult mai importanta, doi membri de baza in programul DDB. Meciul a fost organizat cu ajutorul antrenorului roman, care a preluat-o pe Dinamo Kiev in vara, impreuna cu fanii din DDB. 

Grigori si Igor Surkis, patronii lui Dinamo Kiev, a caror avere se ridica la peste un miliard de euro, au fost de acord sa se alature programului suporterilor "Doar Dinamo Bucuresti". Unul dintre principalele motive a fost dorinta si implicarea suporterilor, care se lupta sa salveze clubul. 

Mario Nicolae, managerul general al lui Dinamo a fost cel care le-a prezentat personal cardurile de membru fratilor Surkis. Adus in ianuarie la conducerea clubului, oficialul 'cainilor' s-a implicat activ in transfeuri si atragerea de parteneriate importante pentru club.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies