Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat in procesul Cortacero vs. DDB! Anuntul facut de suporterii-actionari

Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat in procesul Cortacero vs. DDB! Anuntul facut de suporterii-actionari

Pablo Cortacero nu s-a prezentat la procesul pe care l-a intentat suporterilor din DDB, iar Tribunalul Bucuresti si-a anuntat decizia.

21:30 Actionarul majoritar al 'cainilor' nu s-a prezentat la Tribunal, desi anuntase ca va reveni in Romania, astfel ca suporterii-actionari din DDB au avut castig de cauza. Procesul a fost intentat de Pablo Cortacero si Alex Couto, cei doi cerand sa fie repusi in functii, insa Tribunalul Bucuresti a respins cererile.

Cu toate astea, decizia poate fi atacata, insa pana atunci, presedintele Consiliului de Administratie de la Dinamo va ramane Constantin Eftimescu.

"Respinge cererile de interventie formulate, ca neintemeiate. Admite cererea de inregistrare mentiuni nr. 572782/03.12.2020 si dispune inregistrarea acestor mentiuni. Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VI-a civila. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor de catre grefa instantei, azi, 18.03.2021", se arata in decizia Tribunalului pe Portal Just."INCLUSIV JUSTITIA CONFIRMA:
DDB FACE LUCRURILE CORECT!
Instanta a decis in urma cu cateva minute ca Pablo Cortacero nu a fost indepartat abuziv din functia de presedinte al CA de la Dinamo, asa ca nu va fi repus in drepturi, dupa cum ceruse.
Citam solutia Instantei pe scurt: “Respinge cererile de interventie formulate, ca NEINTEMEIATE”
Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo ramane, asadar, CONSTANTIN EFTIMESCU!
Multumim juristilor nostri pentru munca depusa!
HAIDETI SA NE VEDEM SI NOI DE TREABA IN CONTINUARE"
, se arata in anuntul DDB.


11:50 Fanii lui Dinamo au afisat un mesaj la stadionul din Stefan cel Mare pentru Pablo Cortacero, dupa ce spaniolul nu s-a prezentat la procesul pe care chiar el l-a intentat.

"La Dinamo nimanui nu ii este dor de tine!" au scris suporterii pe un banner afisat la intrarea in stadionul din Stefan cel Mare.

10:45 Desi procesul ar fi trebuit sa inceapa la ora 10:00, Pablo Cortacero inca nu a ajuns la Tribunal. Fanii il asteapta in continuare, insa exista posibilitatea ca spaniolul sa nu ajunga azi. Potrivit Gazetei Sporturilor, omul de afaceri din Granada ar urma sa revina in Romania abia saptamana viitoare.

09:50: Sosesc din ce in ce mai multi suporteri la Tribunalul Bucuresti. Potrivit ProSport, Pablo Cortacero se lasa inca asteptat.

09:30 Fanii lui Dinamo au ajuns la Tribunal. Un grup de suporteri a fost intampinat de jandarmi, care i-au legitimat pentru a se asigura ca nu vor exista incidente, anunta Gazeta Sporturilor.


08:45 Pablo Cortacero a contestat modul in care a fost schimbat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie de la Dinamo. El considera ca sedinta in care s-a votat acest lucru a fost ilegala.

Mai mult, omul de afaceri spaniol sustine ca toate decizille care s-au luat din acel moment in CA sunt ilegale, inclusiv demiterea lui Dorin Serdean din functia de presedinte executiv.

Membrii programului DDB, in calitate de actionari ai clubului, si-au anuntat prezenta in numar mare la Tribunalul Bucuresti, speriati de posibilitatea ca Pablo Cortacero sa fie repus in drepturi si sa preia din nou conducerea executiva a clubului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies