Liga 1

"Ambele echipe ar trebui sa piarda cu 3-0! Regulamentul e clar!" Anunt BOMBA dupa Viitorul - Dinamo

Ion Craciunescu considera ca arbitrul partidei dintre Viitorul si Dinamo a gresit grav la derby-ul primei etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Iulie 2019, 08:31
Data actualizarii: Marti 16 Iulie 2019, 08:41

Viitorul a invins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, in prima etapa din noul sezon de Liga 1. La scorul de 3-0 pentru gazde, in minutul 67, fanii dinamovisti au provocat incidente grave, intrand pe teren. Acest lucru a facut ca partida sa fie intrerupta timp de 20 de minute! Fostul arbitru Ion Craciunescu sustine ca oficialul partidei, Marcel Barsan, ar fi trebuit sa fluiere finalul partidei din cauza incidentelor si ambele echipe sa piarda la masa verde!

"Regulamentul spune ca in cazul unor incidente grave arbitrul va intrerupe jocul pe o perioada de 10 minute, timp in care jucatorii pot parasi terenul de joc sau sa mearga la cabine. Regulamentul specifica insa clar ca pauza nu poate dura mai mult de 10 minute.

In cazul unor incidente grave, echipa gazda va pierde meciul cu 0-3 pentru organizare deficitara. Daca se dovedeste ca si fanii oaspeti au contribuit la incident, cum e cazul aici, ambele echipe pot pierde cu 0-3.

La noi, jocul va continua. Arbitrul lasa cat vrea el. La noi, el si ceasul lui sunt suverani. Am mai vazut cazuri. Sunt niste reguli care nu se respecta, ca in Romania" a declarat Ion Craciunescu la Digi Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies