Jucatorii lui Dinamo au iesit la masa cu magazionerul! Clubul i-ar fi TAIAT ratia la motorina si omul venea cu transportul public la Saftica

Jucatorii lui Dinamo au iesit la masa cu magazionerul! Clubul i-ar fi TAIAT ratia la motorina si omul venea cu transportul public la Saftica

Un magazioner de la Dinamo a fost infectat cu coronavirus!

UPDATE 18:40 Fotbalistii lui Dinamo au iesit la masa, in Floreasca, ieri dupa-amiaza. Magazionerul clubului s-a alaturat si el grupului in timpul adunarii la care nu au participat antrenorii, anunta Gazeta Sporturilor.

"A fost o adunare de familie, asa am perceput-o cu totii. Nu ne-am ascuns de nimeni, am mers pe zi la terasa, e la cativa pasi de trotuar", a spus unul dintre fotbalisti pentru sursa citata.

Jurnalistul Decebal Radulescu spune ca magazionerul depistat pozitiv venea la cantonamentul clubului de la Saftica folosindu-se de transportul in comun. Clubul i-a taiat ratia lunara la motorina.

Gazeta scrie ca, cel mai probabil, fotbalistii lui Dinamo vor petrece 14 zile in izolare.

Sursele www.sport.ro spun ca DSP Ilfov a transmis deja ca toti cei care au avut legatura cu magazionerul trebuie sa petreaca doua saptamani departe de fotbal.

UPDATE 17:30 Meciul lui Dinamo cu Chindia va fi reprogramat, iar maine se va sti data provizorie a disputarii meciului.
_____________________________________________________________________________________
Meciul cu Chindia, care trebuia sa se dispute la sfarsitul saptamanii, a fost anulat. Directia de Sanatat Publica va incepe o ancheta epidemiologica. Partile implicate fac presiuni ca masurile sa se ia cat mai repede, astfel incat dinamovistii sa stie cand se vor putea pregati din nou. In acest moment, antrenamentele sunt suspendate.

Conform surselor www.sport.ro, DSP nu va merge la Saftica pentru verificari. Jucatorii lui Dinamo, staff-ul si cei care au trecut prin cantonamentul echipei in ultimele zile vor fi contactati telefonic pentru a se afla daca sunt contacti directi ai persoanei pozitive. Daca vreunul dintre fotbalisti a stat la mai putin de 2 metri de persoana infectata, daca a impartit acelasi spatiu pentru mai mult de 15 minute cu ea sau daca a purtat un dialog fara masca, atunci masura dispusa va fi carantinarea pentru doua saptamani.

Dinamo - Chindia ar fi trebuit sa se joace sambata, de la 20:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul neagă documentul privind raportarea deceselor invocat de Voiculescu. Cîțu: ”E o coală de hârtie”
BRAT
Modifică setările cookies