Meciul Dinamo - Chindia a fost ANULAT! Comunicat oficial al LPF dupa ce a fost depistat un caz de Covid-19 la clubul din Stefan cel Mare

Meciul Dinamo - Chindia a fost ANULAT! Comunicat oficial al LPF dupa ce a fost depistat un caz de Covid-19 la clubul din Stefan cel Mare

Primul caz de Covid-19 din Liga 1 a fost depistat astazi la clubul Dinamo.

LPF a postat un comunicat oficial, prin care anunta decizia de a amana toate partidele care implica clubul Dinamo Bucuresti.

Decizia vine dupa ce magazionerul echipei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

"Liga Profesionista de Fotbal tine sa informeze ca astazi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabila cu verificarea respectarii prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 Bucuresti ne-a transmis faptul ca o persoana din cadrul clubului a fost depistata pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Avand in vedere prevederile legale si regulamentare este necesara pastrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionista de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii si pana la finalizarea anchetei epidemiologice in acest caz, va opri desfasurarea meciurilor care implica clubul FC Dinamo 1948 Bucuresti", se arata in comunicatul LPF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Campania de vaccinare anti-Covid suferă modificări în mers. Românii care se vor putea vaccina fără programare
BRAT

Modifică setările cookies