Denis Alibec Astra Superliga Alibec PLEACA de la Astra! Anunt de ultima ora al clubului: cele doua oferte din care alege dupa meciul cu FCSB!

Alibec PLEACA de la Astra! Anunt de ultima ora al clubului: cele doua oferte din care alege dupa meciul cu FCSB!

Denis Alibec e la 24 de ore distanta de plecarea de la Astra!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 August 2020, 18:08
Data actualizarii: Vineri 21 August 2020, 18:09

Presedintele Dani Coman spune ca maine seara, dupa derby-ul cu FCSB, va fi aleasa destinatia atacantului. Alibec are doua propuneri concrete din Turcia: Gaziantep si Samsunspor.

"Daca aveti oferta de 900 000 de la CFR, sa mi-o trimiteti si mie sa o vad. Nu e nicio oferta de la CFR. Sunt doua din Turcia, una de la Gaziantep si una de la Samsunspor. A ramas ca maine, dupa meciul cu FCSB, sa stam sa discutam, sa-l chemam si pe Denis, sa vedem ce isi doreste si el, unde vrea sa mearga. Sunt asemanatoare ofertele. Avantajul ar fi ca-l cunoaste staff-ul tehnic, sunt si romani acolo: Tosca, Maxim, Junior Morais. Cred ca s-ar adapta mult mai usor la Gaziantep decat la Samsunspor. Eu cred ca se va concretiza transferul lui Denis.

I s-a prezentat si oferta de la Samsunspor, cred ca e mai buna decat cea de la Gaziantep, dar sfatul meu pentru el a fost sa mearga unde se poate acomoda mai repede. E posibil sa fie ultimul meci maine, da. I-a placut mereu sa joace cu FCSB. Depindem de toata ehcipa, de ajutorul echipei, sa speram ca va fi meci frumos, ca nu vor fi accidentari si cine e mai bun sa castige. Impreuna cu Denis vom lua decizia, sa vedem ce isi doreste el. Maine seara, dupa meci, se va decide soarta lui, asa cred. Il asteptam inapoi in 2-3 ani sa vina sa-si incheie cariera la noi. Aici a avut liniste, a fost apreciat de intreg clubul, s-a simtit bine. Chiar daca au fost disensiuni, cred ca tot la Astra s-a simtit ce-l mai bine", a spus Dani Coman la Digisport.

Au venit banii la Astra! Jucatorii si-au incasat drepturile restante pe aprilie si mai. Saptamana viitoare sunt asteptate in conturi si salariile pe iunie si iulie: "Am facut platile pe doua luni jucatorilor si staff-ului. Tot nu sunt banii la zi, mai sunt iunie si iulie de platit. Saptamana viitoare speram sa ajungem cu salariile la zi".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!