Abandonat de parinti la 6 luni, salvat de "nea Gheorghe", acum titluar la Craiova! Povestea emotionanta a lui Baiaram, noua speranta a Olteniei

Autor: Sport.ro
Marti 16 Iulie 2019, 17:22

	Abandonat de parinti la 6 luni, salvat de "nea Gheorghe", acum titluar la Craiova! Povestea emotionanta a lui Baiaram, noua speranta a Olteniei

Stefan Baiaram e pariul Craiovei incepand cu acest sezon. Atacantul de doar 16 ani a fost titular in prima etapa.

Baiaram are 16 ani, iar oltenii sunt convinsi ca el poate fi noul Mitrita. Crescut de academia Craiovei, Baiaram e trup si suflet pentru culorile alb-albastre.

"Iubesc acest club, de mic tin cu Craiova. Chiar daca nu am prins marile meciuri, tatal meu mi-a povestit si meciurile cu Benfica, cu Fiorentina, mi-a spus totul despre Craiova Maxima", spune Stefan Baiaram intr-un filmulet de prezentare, postat pe contul de YouTube al Craiovei.

Parintii l-au abandonat in spital cand avea 6 luni


Cel caruia ii spune "tata" este de fapt asistentul maternal care l-a luat in grija inca de la 6 luni. Stefan Baiaram a fost abandonat de parintii lui naturali in spitalul din Bailesti, iar Gheorghe Burticioiu, impreuna cu sotia lui, l-au adoptat.

"Era indragostit de minge de mic. Tot timpul se juca cu mingea, jongla... La 5 ani a ajuns prima data sa joace fotbal la FEFS Craiova, apoi dupa un an a evoluat la Luceafarul Craiova, unde juca cu copii cu 4, 5 ani mai mari decat el.", povesteste "nea Gheorghe".

Titular in nationala U17, mandria Craiovei


Managerul centrului de copii si juniori de la Craiova, Silviu Bogdan, spune ca Baiaram le-a atras deja atentia italienilor de la Atalanta.

"La un schimb de experienta cu Atalanta, singurul jucator pe care l-a vrut Atalanta, adica sa il urce in avion si sa plece cu el in Italia, a fost Stefan Baiaram."

"El este unul dintre cei mai buni jucatori ai academiei noastre de fotbal. L-am vazut de cand era mic, un copil cu calitati senzationale."

"E un baiat care a trecut prin greutati foarte mari. N-a avut parinti, de mic."

"Obiectivul nostru este sa cautam copii talentati in comunele din judetul Dolj, din zona Olteniei, si sa-i aducem la Craiova, sa avem grija de cresterea lor.", spune Silviu Bogdan.

Anul trecut, Stefan Baiaram a fost declarat cel mai bun jucator al grupei 2002, in cadrul Galei Fotbalului Doljean Ilie Balaci.

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies