Goana după aur începe în farfurie! Vegan și fără gluten: ce poate să mănânce Novak Djokovic la cantina Satului Olimpic

Novak Djokovic Jocurile Olimpice Tokyo Novak Djokovic dieta fara gluten Novak Djokovic regim alimentar Tenis Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Goana după aur începe în farfurie! Vegan și fără gluten: ce poate să mănânce Novak Djokovic la cantina Satului Olimpic
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:54
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 10:00

Novak Djokovic este fidel propriului regim alimentar în încercarea sa de a cuceri prima medalie olimpică de aur. 

Eforturile liderului mondial, Novak Djokovic de a câștiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice încep cu nutriția. Cunoscut pentru dieta sa vegană și fără gluten, tenismenul sârb a fost surprins la cantina Satului Olimpic, iar utilizatorii rețelelor sociale au viralizat mâncarea consumată de campionul Australian Open, Roland Garros și Wimbledon în exercițiu.

Pe o tavă cu două farfurii și un bol, Novak Djokovic a fost remarcat având o farfurie cu paste fără gluten, făcute din porumb bio și quinoa, peste care a fost turnat un sos de sfeclă roșie. Multe persoane care îi urmăresc activitatea pe Twitter s-au mirat de ce anume ar conține acel sos, unii spunând că e sos de roșii, iar alții chiar suc de pepene. 

Novak Djokovic ține un regim alimentar lipsit în totalitate de gluten


În a doua farfurie, Djokovic a ales să mănânce legume în abur, printre care dovleac, broccoli, fasole verde și morcovi, alături de chiftele prăjite din susan cu pastă de fasole roșie. În bol, numărul 1 ATP a ales ca garnitură orez sălbatic și alge, informează Tennis Tonic

Djokovic joacă în optimile de finală cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina pentru a se califica în sfertul în care reprezentantul gazdelor, Kei Nishikori este deja calificat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!