Novak Djokovic Jocurile Olimpice Tokyo Novak Djokovic dieta fara gluten Novak Djokovic regim alimentar Tenis Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice

Goana după aur începe în farfurie! Vegan și fără gluten: ce poate să mănânce Novak Djokovic la cantina Satului Olimpic

Novak Djokovic este fidel propriului regim alimentar în încercarea sa de a cuceri prima medalie olimpică de aur. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:54
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 10:00

Eforturile liderului mondial, Novak Djokovic de a câștiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice încep cu nutriția. Cunoscut pentru dieta sa vegană și fără gluten, tenismenul sârb a fost surprins la cantina Satului Olimpic, iar utilizatorii rețelelor sociale au viralizat mâncarea consumată de campionul Australian Open, Roland Garros și Wimbledon în exercițiu.

Pe o tavă cu două farfurii și un bol, Novak Djokovic a fost remarcat având o farfurie cu paste fără gluten, făcute din porumb bio și quinoa, peste care a fost turnat un sos de sfeclă roșie. Multe persoane care îi urmăresc activitatea pe Twitter s-au mirat de ce anume ar conține acel sos, unii spunând că e sos de roșii, iar alții chiar suc de pepene. 

Novak Djokovic ține un regim alimentar lipsit în totalitate de gluten


În a doua farfurie, Djokovic a ales să mănânce legume în abur, printre care dovleac, broccoli, fasole verde și morcovi, alături de chiftele prăjite din susan cu pastă de fasole roșie. În bol, numărul 1 ATP a ales ca garnitură orez sălbatic și alge, informează Tennis Tonic

Djokovic joacă în optimile de finală cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina pentru a se califica în sfertul în care reprezentantul gazdelor, Kei Nishikori este deja calificat. 

Modifică setările cookies