Tenis

Partenera lui Novak Djokovic dezvăluie ce a simțit după boicotul lui 'Nole' din finala mică de la Tokyo: ”Doar eu știu!”

Partenera lui Novak Djokovic de dublu mixt la JO 2020 de la Tokyo a răbufnit după refuzul acestuia de a juca finala mică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 13:55
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 14:00

Partenera liderului ATP, Novak Djokovic în proba de dublu mixt a Jocurilor Olimpice de la Tokyo a reacționat pe rețelele sociale la aproape o săptămână de la decizia lui 'Nole' de a se retrage din finala mică. 

Nina Stojanovic (25 de ani, 92 WTA) și Novak Djokovic erau calificați în meciul pentru bronz, pe care trebuiau să îl joace împotriva australienilor John Peers și Ashleigh Barty. Din nefericire, Djokovic, care a jucat finala mică în turneul de simplu, dar a pierdut-o după trei ore de joc în fața spaniolului Pablo Carreno Busta s-a declarat accidentat la umăr și a declinat jocul pentru medalia de bronz la dublu mixt.

O medalie de bronz ar fi putut însemna performanța carierei pentru Nina Stojanovic


"Nu aveți idee cum m-am simțit când am realizat că nu pot să joc în cel mai important meci al vieții mele. Doar eu știu asta. Acest eveniment mi-a oferit o mulțime de emoții și mi-a adus fericire. Sunt foarte recunoscătoare pentru șansa de a fi printre cei mai buni atleți din lume, pentru onoarea de a juca pentru Serbia alături de cel mai mare tenismen din istorie", a scris Nina Stojanovic pe Instagram, informează Eurosport

Textul de mai sus a fost redactat de Nina Stojanovic în descrierea unei imagini mai vechi în care Nina Stojanovic se poza alături de Novak Djokovic pe când ea se afla în perioada junioratului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies