Novak Djokovic Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Tokyo Jocurile Olimpice Djokovic s-ar putea reprofila! :) Și-a exersat șpagatul alături de naționala de gimnastică a Belgiei

Djokovic s-ar putea reprofila! :) Și-a exersat șpagatul alături de naționala de gimnastică a Belgiei

Novak Djokovic se află la Jocurile Olimpice, acolo unde a trecut deja în turul secund. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 22:02
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 22:14

Sârbul a debutat cu dreptul la turneul olimpic de tenis de la Tokyo, după ce l-a învins fără drept de apel pe Hugo Dellien și va juca în turul secund cu Jan-Lennard Struff. 

În pauza dintre meciuri, Djokovic a profitat de ocazie și și-a încântat urmăritorii cu niște imagini cu adevărat speciale. 'Nole' s-a întâlnit în sala de antrenament cu gimnastele din naționala Belgiei și a profitat de ocazie pentru a-și „exersa” șpagatul. 

  • Djokovic s-ar putea reprofila! :) Și-a exersat șpagatul alături de naționala de gimnastică a Belgiei

Din imagini se vede cum tenismenul sârb ar putea face concurență serioasă fetelor de la gimnastică. :) 

70 000 de euro pentru aurul olimpic 
 

Guvernul din Serbia îl premiază pe Novak Djokovic cu 70 000 de euro în cazul în care reușește să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice.

'Nole' a cucerit o singură medalie la Jocurile Olimpice, bronzul obținut la Beijing în 2008, iar la Rio de Janeiro a sfârșit eliminat încă din primul tur de actualul vicecampion olimpic, Juan Martin del Potro, astfel că aurul olimpic este un vis pentru liderul ATP.

Novak Djokovic a câștigat în acest an €5,196,814 doar de pe urma celor trei trofee de mare șlem cucerite, dar ambiția lui Djokovic nu vine din lumea financiară, ci din dorința sa de a-și imprima pentru totdeauna numele în cărțile de istorie ale tenisului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!