"De data asta ai și tu o șansă!" Novak Djokovic, ironizat de Juan Martin del Potro la plecarea înspre Tokyo 

"De data asta ai și tu o șansă!" Novak Djokovic, ironizat de Juan Martin del Potro la plecarea înspre Tokyo 

Novak Djokovic a fost eliminat de Juan Martin del Potro în primul tur al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro 2016. 

Eliminat în primul tur al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, Novak Djokovic a plecat înspre Tokyo cu intenția de a câștiga prima medalie de aur a carierei. 

Călătoria liderului mondial către capitala Japoniei a fost 'binecuvântată' de Juan Martin del Potro, tenismenul care l-a învins pe 'Nole' în runda inaugurală disputată în Brazilia în urmă cu 5 ani, scor 7-6, 7-6. La sfârșitul Olimpiadei din 2016, del Potro ieșea medaliat cu argint, după o finală pierdută în trei seturi în fața scoțianului Andy Murray. 

"Onorat să joc pentru oamenii mei și țara mea la Jocurile Olimpice. Decolăm! Ne vedem la Tokyo!" a scris Novak Djokovic pe rețelele sociale, anunțându-și călătoria. "Te voi urmări! De data asta ai o șansă, prietene", i-a transmis argentinianul sârbului, informează Eurosport

"Este un program istovitor, dar sunt foarte încrezător că pot câștiga la Tokyo, asta datorită victoriilor mele din acest sezon. Să câștig o medalie este obiectivul meu și nu e niciun secret că mă voi lupta pentru cea de aur.

Nu există niciun alt sentiment care să se compare cu acela de a-ți reprezenta țara la Jocurile Olimpice. În final, totul ține de patriotism și de sentimentul pe care-l am față de țara mea", a adăugat Novak Djokovic înainte de a pleca înspre Tokyo, notează Irina Aldea. Competițiile de tenis ale Olimpiadei din Japonia vor avea loc în săptămâna 24 iulie - 1 august. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies