Novak Djokovic Jocurile Olimpice Tokyo Juan Martin del Potro Tenis ATP Tenis "De data asta ai și tu o șansă!" Novak Djokovic, ironizat de Juan Martin del Potro la plecarea înspre Tokyo

"De data asta ai și tu o șansă!" Novak Djokovic, ironizat de Juan Martin del Potro la plecarea înspre Tokyo 

Novak Djokovic a fost eliminat de Juan Martin del Potro în primul tur al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro 2016. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:46
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 17:54

Eliminat în primul tur al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, Novak Djokovic a plecat înspre Tokyo cu intenția de a câștiga prima medalie de aur a carierei. 

Călătoria liderului mondial către capitala Japoniei a fost 'binecuvântată' de Juan Martin del Potro, tenismenul care l-a învins pe 'Nole' în runda inaugurală disputată în Brazilia în urmă cu 5 ani, scor 7-6, 7-6. La sfârșitul Olimpiadei din 2016, del Potro ieșea medaliat cu argint, după o finală pierdută în trei seturi în fața scoțianului Andy Murray. 

"Onorat să joc pentru oamenii mei și țara mea la Jocurile Olimpice. Decolăm! Ne vedem la Tokyo!" a scris Novak Djokovic pe rețelele sociale, anunțându-și călătoria. "Te voi urmări! De data asta ai o șansă, prietene", i-a transmis argentinianul sârbului, informează Eurosport

"Este un program istovitor, dar sunt foarte încrezător că pot câștiga la Tokyo, asta datorită victoriilor mele din acest sezon. Să câștig o medalie este obiectivul meu și nu e niciun secret că mă voi lupta pentru cea de aur.

Nu există niciun alt sentiment care să se compare cu acela de a-ți reprezenta țara la Jocurile Olimpice. În final, totul ține de patriotism și de sentimentul pe care-l am față de țara mea", a adăugat Novak Djokovic înainte de a pleca înspre Tokyo, notează Irina Aldea. Competițiile de tenis ale Olimpiadei din Japonia vor avea loc în săptămâna 24 iulie - 1 august. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!