Novak Djokovic dublu mixt tenis Jocurile Olimpice Tokyo Marcelo Melo Jocurile Olimpice Djokovic, criticat la JO 2020: ”Nu i-am făcut nimic! Se filmează vorbind frumos despre noi, iar pe teren ne lovește!”

Djokovic, criticat la JO 2020: ”Nu i-am făcut nimic! Se filmează vorbind frumos despre noi, iar pe teren ne lovește!” 

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile probei de dublu mixt la Jocurile Olimpice, dar nu fără să își supere adversarii. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 08:35
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 08:41

Dincolo de calificarea în sferturile de finală ale probei de simplu, în care Novak Djokovic nu se va mulțumi cu nimic mai puțin decât medalia de aur, liderul ATP a reușit să oglindească performanța pe tabloul de dublu mixt, alături de Nina Stojanovic.

Perechea Djokovic / Stojanovic a trecut în optimi de brazilienii Marcelo Melo / Luisa Stefani, scor 6-3, 6-4, dar performanța nu a venit fără ca sârbii să-și supere adversarii. Mai exact, dublistul Marcelo Melo a fost profund dezamăgit de comportamentul lui 'Nole', ale cărui acțiuni le-a observat ca fiind nesportive.

Melo, despre Djokovic: ”Nu i-am făcut nimic ca să merităm tratamentul ăsta!”


”Novak m-a surprins, dar într-un mod neplăcut. Nu a fost nevoie pentru asta. În urmă cu două zile s-a filmat spunând că îi place Brazilia, admiră energia brazilienilor, iar acum se comportă așa. A lovit un smash direct în spatele meu, când putea să aleagă altă variantă. Dar ok, ăsta e tenisul și fiecare încearcă să îl joace cum poate. Eu unul nu aș juca în acea manieră niciodată. 

Sunt lucruri pe care nu le pot înțelege. De ce? Nu i-am făcut nimic ca să merităm tratamentul ăsta. Într-un alt moment al meciului, aproape că a lovit-o pe Luisa. Sigur, astea sunt Jocurile Olimpice, totul se întâmplă pe teren, face ce face în timpul punctelor, dar ar trebui să aibă niște limite. Nu vreau să creez controverse sau să încep discuții, dar toată lumea care s-a uitat la meci și poate citi printre rânduri știe la ce mă refer,” a declarat Marcelo Melo după meciul pierdut, notează Tennis World USA

În faza ultimelor opt echipe, Nina Stojanovic și Novak Djokovic se vor duela cu germanii Laura Siegemund / Kevin Krawietz pentru un loc în semifinale. În celălalt sfert împerecheat pe tablou, polonezii Iga Swiateș și Lukasz Kubot își vor măsura abilitățile cu reprezentanții Comitetului Olimpic Rus, Elena Vesnina și Aslan Karatsev. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!