Horia Tecau Jocurile Olimpice Tokyo Marcelo Melo Jocurile Olimpice Prea înalt pentru Tokyo! Fost coechipier al lui Horia Tecău, Marcelo Melo este chinuit de japonezi în Satul Olimpic :)

Prea înalt pentru Tokyo! Fost coechipier al lui Horia Tecău, Marcelo Melo este chinuit de japonezi în Satul Olimpic

Șederea brazilianului Marcelo Melo în Satul Olimpic din Tokyo este un coșmar, din punct de vedere logistic. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 09:32
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 09:46

Fostul partener de dublu al lui Horia Tecău, brazilianul Marcelo Melo a primit un tratament nemulțumitor din partea organizatorilor Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Când au proiectat camerele din Satul Olimpic, niponii nu au luat în calcul înălțimea considerabilă a unor jucători de tenis, printre care Marcelo Melo, care are o înălțime de calibru NBA, la 2 metri și 3 centimetri. 

Astfel, Melo s-a pozat în baia proprie, unde se arată nevoit să încline semnificativ capul pentru a nu se lovi constant de tavanul încăperii, informează Tenisite

  • Prea înalt pentru Tokyo! Fost coechipier al lui Horia Tecău, Marcelo Melo este chinuit de japonezi în Satul Olimpic :)

Marcelo Melo și Marcelo Demoliner, misiune imposibilă în primul tur la Tokyo


La Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016, Horia Tecău și Florin Mergea i-au eliminat pe brazilienii Marcelo Melo și Bruno Soares în faza sferturilor de finală, scor 6-4, 5-7, 6-2. 

La această ediție a Olimpiadei, Marcelo Melo va face echipă alături de Marcelo Demoliner, primii lor adversari urmând să fie capii de serie numărul 1, croații Mate Pavic / Nikola Mektic, campioni la Wimbledon în acest an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!