Nick Kyrgios ATP Atlanta Tenis ATP Tenis Tenisul în circuitul ATP nu va mai fi la fel după asta! Noua servă inventată de Nick Kyrgios care câștigă puncte

Tenisul în circuitul ATP nu va mai fi la fel după asta! Noua servă inventată de Nick Kyrgios care câștigă puncte

Nick Kyrgios și-a pus din nou amprenta asupra modului în care se joacă tenisul profesionist în cele mai mari turnee din ATP. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:27
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:31

Nick Kyrgios (26 de ani, 58 ATP) a mai scris o filă de istorie în intenția sa de a revoluționa tenisul. Jucătorul australian a reușit o servă-tweener pe sub mână, adică executată printre picioare în timpul meciului pe care l-a câștigat în defavoarea sud-africanului Kevin Anderson în primul tur al competiției ATP Atlanta. 

A fost 7-6, 6-3 pentru Kyrgios, dar lumea își va aminti ce a făcut în primul set, la scorul de 3-4, 40-0, când și-a surprins adversarul într-atât de mult încât Anderson nu s-a putut poziționa suficient de rapid pentru a trimite returul de forehand peste fileu. 

În optimile de finală, Nicholas Kyrgios se va duela cu britanicul Cameron Norrie, al treilea favorit al turneului și număr 29 ATP. Spre deosebire de Kyrgios, Norrie este direct calificat în faza optimilor, datorită statutului de cap de serie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!