"Cristiano se intelege bine cu toti jucatorii din vestiar!" Atac DUR la adresa lui Leo Messi! Fostul coechipier a dat verdictul

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Ianuarie 2021, 20:29
Data actualizarii: Duminica 17 Ianuarie 2021, 20:35

Arhur Melo (24 ani) a fost pus sa ii compare pe Leo Messi si Cristiano Ronaldo.

Mijlocasul brazilian a fost coechipier cu Leo Messi la Barcelona din 2018 pana in 2020, cand a fost vandut la Juventus pentru 72 de milioane de euro. Arthur este coleg cu Ronaldo acum, iar presa incearca sa il faca sa ii compare pe cei doi fotbalisti care au dominat ultimul deceniu.

Intr-un interviu pentru canalul de YouTube Desimpedidos, Arthur a vorbit despre cei doi jucatori, atacandu-l usor pe Leo Messi, cu care s-a scris ca nu a avut cea mai buna relatie in perioada petrecuta la Barcelona.

"Cristiano este mai accesibil. Se exprima mai mult decat Messi si se intelege bine cu toti jucatorii din vestiar. Este extrem de implicat, vorbeste cu toti, insa probabil faptul ca vorbim aceeasi limba face ca asta sa fie mai usor.

Fiecare isi demonstreaza abilitatile de lider in modul lui. Messi o face cu gesturi, chiar daca nu pare. Demonstreaza asta cand primeste balonul, cu ambitia cu care vrea sa castige meciuri, toti coechipierii observa. Insa, il aleg pe Cristiano. Jucam impreuna. Nu suntem prieteni, insa avem o relatie buna", a spus Arthur.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!