Juventus a anuntat oficial revenirea lui Allegri, la cateva ore dupa ce Pirlo a fost demis

Andrea Pirlo Juventus Torino max allegri Italia BREAKING NEWS! Juventus a anuntat oficial revenirea lui Allegri, la cateva ore dupa ce Pirlo a fost demis
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 28 Mai 2021, 18:17
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 00:52

Andrea Pirlo s-a despartit oficial de Juventus.

17:40 Juventus a anuntat oficial ca Massimiliano Allegri va fi noul antrenor din sezonul urmator. Italianul s-a inteles cu Juve pana in 2025. 

  • BREAKING NEWS | Juventus a anuntat oficial despartirea de Pirlo! Cine e noul antrenor care va fi prezentat in urmatoarele ore


Acesta va fi inlocuit cu Max Allegri, care va reveni la Juventus dupa un sezon in care a fost departe de echipa.

Andrea Pirlo va fi inlocuit de Max Allegri. Antrenorul va reveni la Juventus dupa doua sezoane in care a stat departe de club. De la plecarea sa, Juventus a fost pregatita, pe langa Pirlo, de Sarri.

Fara angajament dupa ce s-a despartit de Juventus in urma cu doi ani, cand nu a mai dorit sa-si prelungeasca contractul, Massimiliano Allegri revine pe banca formatiei unde a castigat cele mai multe trofee din cariera. Cel mai probabil, acesta va fi prezentat astazi.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, contractul lui Allegri este valabil pana in 2025, antrenorul urmand a incasa anual 9 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!