Adrian Mutu a semnat cu FCU Craiova! Antrenorul a ajuns la o intelegere cu echipa lui Mititelu! Detaliile contractului 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Mai 2021, 23:49
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 09:48

Adrian Mutu este noul antrenor de la FCU Craiova! 

23:55 Contractul semnat de Adrian Mutu se intinde pe urmatoarele doua sezoane, iar antrenorul va avea un salariu de 10 000 de euro lunar in primul sezon, anunta Gazeta Sporturilor. Obiectivul lui Mutu la FCU va fi sa califice echipa in playoff. 

  • BREAKING NEWS! Adrian Mutu a semnat cu FCU Craiova! Antrenorul a ajuns la o intelegere cu echipa lui Mititelu! Detaliile contractului

23:25 Adrian Mutu a semnat contractul cu FCU Craiova, dupa intalnirea cu Adrian Mititelu jr.! Clubul a confirmat oficial pe contul de Facebook numirea lui Mutu. 


22:15 Din informatiile www.sport.ro, Mititelu jr. a plecat spre Bucuresti, acolo unde se va intalni cu Adrian Mutu pentru a semna intelegerea, in jurul orei 22:30.


Asa cum www.sport.ro a anuntat in exclusivitate, Adrian Mutu s-a inteles cu Adrian Mititelu jr. si va prelua banca tehnica a nou-promovatei din Craiova. Contractul va fi semnat in urmatoarele ore, iar apoi antrenorul va fi prezentat oficial.

Fostul selectioner al nationalei de tineret a Romaniei va incasa lunar un salariu de 7.000 de euro, urmand a fi ajutat de Nicolae Grigore, care va ocupa postul de antrenor secund

Conform surselor www.sport.ro, Mititelu jr. ar fi inchiriat un hotel din Craiova pentru ca echipa sa stea acolo in cantonament, iar Adi Mutu ar avea rezervat un apartament in acea locatie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!