romania euro 2018 Ambros Martin romania calificare semifinale euro 2018 romania euro 2018 handbal Handbal Discursul care ne-a adus calificarea! Mesajul transmis de Ambros Martin la ultimul time out al meciului: "E OK pentru noi!"

Discursul care ne-a adus calificarea! Mesajul transmis de Ambros Martin la ultimul time out al meciului: "E OK pentru noi!"

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat in semifinalele Campionatului European.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Decembrie 2018, 08:52
Data actualizarii: Joi 13 Decembrie 2018, 08:54

Diferenta de doua goluri a fost suficienta pentru ca "tricolorele" sa obtina calificarea in semifinale. Spre deosebire de staff-ul nationalei de fotbal care a lasat impresia ca nu cunoaste cu exactitate toate calculele din Nations League, staff-ul nationalei de handbal era la curent cu toate scenariile prin care Romania se putea califica.

O demonstreaza si discursul avut de Ambros Martin la ultimul time out al meciului, cu doar 30 de secunde inainte de expirarea timpului de joc.

"Doua goluri diferenta, e OK pentru noi. In cel mai rau caz, doua goluri e bine pentru noi. Trebuie sa trecem de aceste 30 de secunde", a fost discursul lui Ambros Martin la ultimul time-out al meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!