Germania

Transfer BOMBA la Liverpool! Klopp vrea sa se intalneasca personal cu atacantul care face senzatie in Europa

Jurgen Klopp vrea sa intareasca atacul lui Liverpool pentru viitorul sezon si are deja o tinta principala.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 15:05
Data actualizarii: Miercuri 15 Aprilie 2020, 15:11

Planul lui Jurgen Klopp de a-l convinge pe Timo Werner sa se alature lui Liverpool au fost date peste cap de pandemia de coronavirus care ne macina in ultimul timp.

Antrenorul cormoranilor spera sa se intalneasca cu Werner pentru a-i propune un transfer de zile mari, conform Bild Sport. Werner, atacantul lui Leipzig are o clauza de reziliere a contractului de 60 de milioane de euro care expira pe 15 iunie, oferindu-i lui Klopp doar doua luni la dispozitie pentru a finaliza afacerea. Cu toat acestea, masurile impuse si distantarea sociala care trebuie respectata i-au dat planurile peste cap antrenorului neamt.

In ciuda acestor lucruri, Werner ramane tinta numarul 1 pentru Klopp, care doreste sa consolideze atacul lui Liverpool cu acest atacant care a marcat 27 de goluri in actualul sezon.

Timo Werner a reusit sa inscrie peste 100 de goluri in intreaga cariera si joaca la Leipzig din 2016. S-a calificat cu nemtii in sferturile Ligii Campionilor dupa ce au eliminat-o pe Tottenham inainte ca pandemia de coronavirus sa intrerupa competitiile.

Modifică setările cookies