Erling Haaland Borussia Dortmund Bundesliga Germania

Tensiuni la Dortmund! Șefii clubului au răspuns după ce Haaland i-a acuzat că pun presiuni pe el

Relația dintre Erling Haaland (21 ani) și conducerea Borussiei Dortmund pare a fi una tensionată. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 11:06
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 11:07

Atacantul norvegian care se află pe lista marilor cluburi din Europa pentru un posibil transfer în vară a înscris o 'dublă' în meciul cu Freiburg, iar la finalul meciului s-a dezlănțuit la adresa șefilor lui Dortmund. Haaland s-a arătat nemulțumit de situația în care se găsește, punctând că din partea echipei se pune presiune 'pentru a lua o decizie cât mai repede'. 

Reacție din partea conducerii lui Dortmund

Primul oficial care i-a răspuns lui Haaland a fost CEO-ul echipei, Hans-Joachim Watzke, care și-a apărat clubul, argumentând că nu ar putea aștepta până în luna mai pentru ca Haaland să ia o decizie. 

Acum a apărut o nouă reacție din partea conducerii, de această dată prin directorul sportiv al clubului, Michael Zorc. Oficialul nemților a ținut să puncteze că declarațiile făcute de golgheterul norvegian au luat prin surprindere clubul.

„Comentariile lui Haaland ne-au surprins puțin. În acest moment nu există o dată limită și nici măcar nu au existat discuții pe subiect deocamdată. Însă un lucru este clar, de înțeles și profesionist faptul că vrem și trebuie să inițiem conversații la un moment dat”, a declarat Zorc conform Mundo Deportivo

Erling Haaland ar putea pleca în vară de la Borussia Dortmund, clauza sa de reziliere fiind de 75 de milioane de euro. Nume importante precum Barcelona, Real Madrid sau Manchester City sunt interesate de atacantul norvegian. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies